FANDOM


Week 2

Week 3

Week 4

Aflevering 11 (#4896) - maandag 10 september 2012

Paul vervangt Victor als medisch directeur in het ziekenhuis. June waarschuwt Bart voor de gevaarlijke ambitie die Hanne lijkt te koesteren. Nathalie wordt door Peter op de vingers gewezen wanneer ze klaagt over de toenemende werkdruk. Maarten en Roos genieten van een dagje rust.

Aflevering 12 (#4897) - dinsdag 11 september 2012

Na haar eerste schooldag neemt Hannah een drastische beslissing. Victor maakt Marie-Rose duidelijk dat hij niet bemoederd wil worden. Dirk en Nathalie leggen hun ruzie bij en werken heel de avond door aan de bedrijfspresentatie. Evy is aangenaam verrast wanneer ze binnenvalt op het feestje van Steve.

Aflevering 13 (#4898) - woensdag 12 september 2012

Op het bedrijf loopt iedereen er gespannen bij, want als de presentatie van Dirk en Nathalie niet kan overtuigen betekent dat een serieuze financiële aderlating. Evy wil Jana gebruiken als fotomodel voor haar PR-opdracht. Hannah biedt zich bij Veronique aan als ontwerpster, maar krijgt meteen een koude douche.

Aflevering 14 (#4899) - donderdag 13 september 2012

Mieke en Niko komen bij hun thuiskomst voor een onaangename verrassing te staan. Bart wil niet dat Hanne haar studies opgeeft. Mathias denkt de geknipte manier te hebben gevonden om Victor van zijn verveling af te helpen. Paul begint aan Nathalie te twijfelen, want zij wil nog steeds niet met hem gaan samenwonen.

Aflevering 15 (#4900) - vrijdag 14 september 2012

Nathalie gaat op zoek naar een hoofdrolspeler voor haar reclameclip. Roos reageert razend wanneer ze merkt dat Maarten stiekem de verbouwingen verderzet. Trudy en Marie-Rose bespreken het plan om Hannah in het buitenland te laten studeren. Victor en Mathias spenderen de hele avond aan de bouw van hun modelschip.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.