FANDOM


Week 30

Week 31

Week 32

Aflevering 151 (#5036) - maandag 25 maart 2013

Anna blijft zwaar gekant tegen het idee om samen met Albert haar intrek te nemen in een rusthuis. De gemoederen tussen haar en Marie-Rose lopen hoog op. Mieke en Niko proberen de brokken in hun relatie te lijmen. Bart probeert zijn leven wat beter te organiseren, maar stuit op tegenkanting van zijn baas. Nu Véronique de KomEet gesloten heeft, beginnen Maarten en Roos met de opruimwerken. Het koppel neemt eveneens een vergaande beslissing over hun toekomst. Nathalie mist haar kinderen nu die weer naar Amerika zijn vertrokken. Patrick licht Rita in over de plannen die de familie met haar heeft...

Aflevering 152 (#5037) - dinsdag 26 maart 2013

Bart blijft ongelukkig op zijn nieuwe job en lucht zijn hart bij June. Anna blijft Marie-Rose verwijten naar het hoofd slingeren, terwijl Albert buiten haar medeweten een kijkje gaat nemen in het rusthuis. Mieke wil dat Niko en Bart hun ruzie bijleggen. Trudy doet een onthutsende vaststelling en broedt op een plan om Véroniques plannen te dwarsbomen. Bart maakt zich zorgen over de eventuele gevolgen. Maarten en Roos lichten de familie in over hun plannen.

Aflevering 153 (#5038) - woensdag 27 maart 2013

Bart weigert de brief van Niko te lezen. Trudy geeft zonder Véroniques medeweten een interview over de nieuwe foodbar. Albert probeert Anna te overtuigen om een kijkje te gaan nemen in het dagcentrum van het rusthuis. Peter, June en Rudy zijn erg tevreden met de resultaten van de fotoshoot. Véronique ziet echter geen enkele reden om te vieren... Jan wil weten wie Rita wie inlichtte over de collocatieplannen. June raadt Nathalie aan om haar gevoelens voor Dirk op te biechten. Jan vraagt Niko uit over zijn telefoongesprek van Evy. Maarten en Roos zetten hun plannen verder, maar stoten op financiële obstakels.

Aflevering 154 (#5039) - donderdag 28 maart 2013

Véronique leest met verbijstering het interview dat in haar naam werd gepubliceerd. Ze gaat meteen de confrontatie aan met Trudy. Mieke probeert Niko en Bart nog steeds te verzoenen en plant een gesprek. Nathalie is bang om openhartig te zijn tegenover Dirk. Anna gaat tegen haar zin in op het verzoek van Albert. Bart is van slag wanneer zijn werk alweer voor strubbelingen binnen zijn gezin zorgt. Maarten en Roos trakteren Jan en zijn gezin op een gezellige avond in de KomEet. Een ongenodigde gast gooit echter roet in het eten. Albert geeft Niko liefdesadvies.

Aflevering 155 (#5040) - vrijdag 29 maart 2013

Maarten en Roos nemen definitief afscheid van de KomEet. Even later verzamelen alle Van den Bossches in de Jan & Alleman om hen uit te wuiven. Dirk en Nathalie hebben hun kinderen belangrijk nieuws te vertellen. Bart neemt een moeilijke beslissing. Peter wordt nog maar eens geconfronteerd met het feit dat hij nog heel wat te leren heeft over de modebranche. Mieke vraagt Niko op de man af of hij nog van Evy houdt. Rita jaagt in een dronken bui een klant van Patrick weg. De situatie leidt tot een fikse woordenwisseling en Liesbeth ziet zich genoodzaakt Rita de deur te wijzen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.