FANDOM


Week 35

Week 36

Week 37

Aflevering 176 (#5061) - maandag 29 april 2013

Marie-Rose confronteert haar aannemer met er feit dat er opnieuw geen werkploeg is komen opdagen. Mathias besluit zijn fiets aan de haak te hangen, een beslissing die niet in goede aarde valt bij de leden van de wielerclub. June toont Peter het pand in Kortrijk dat ze op het oog heeft als nieuwe vestiging van hun modelijn. Véronique licht Barts baas in over de projecten van VdB. Jan maakt Leen duidelijk dat hij haar beslissing respecteert. Niko heeft opgevangen dat Rita een deel van haar aandelen verkoopt en laat Jan weten dat hij geïnteresseerd is. Mieke is blij nu de ruzie met Evy van de baan is. Liesbeth is zenuwachtig nu ze weet dat er een 'mystery shopper' verwacht wordt in de schoenenwinkel waarin ze werkt. Gino maakt een scène wanneer hij Rita dronken achter de toog aantreft.

Aflevering 177 (#5062) - dinsdag 30 april 2013

Tijdens de werken bij Marie-Rose wordt een leiding geraakt, waardoor het ze zonder water komt te zitten. Mathias moet beslissen wie mag meedoen aan de quiz. Véronique wil een aantal Fashion-winkels verkopen om ze daarna terug te huren. June moet de opdracht tegen wil en dank tot een goed einde zien te brengen. Het komt tot een akkoord tussen VdB en Lantec, maar de overeenkomst heeft nefaste gevolgen voor Bart. Jan wil Leen helpen bij het opstarten van een eigen praktijk, maar beschikt zelf niet over de nodige financiële middelen. Hij krijgt bovendien nog een andere tegenslag te verwerken... Anna heeft spijt dat ze zich heeft ingeschreven in het rusthuis.

Aflevering 178 (#5063) - woensdag 1 mei 2013

Marie-Rose probeert zich te behelpen nu ze nog steeds zonder water zit en de aannemer zijn kat stuurt. Victor besluit ontslag te nemen als directeur van het ziekenhuis. Leen wil graag in een groepspraktijk aan de slag gaan, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Peter bezoekt Bart om te horen hoe het met hem gaat. Zijn komst wordt echter niet in dank afgenomen. Peter probeert Trudy voorzichtig te vertellen dat Bart volgens hem geen kans meer maakt in de IT-sector. Patrick werkt samen met Arno aan de brommer. Wanneer Benny zogezegd een koper heeft gevonden, is hij echter allesbehalve enthousiast.

Aflevering 179 (#5064) - donderdag 2 mei 2013

Véronique vraagt de Raad van Bestuur van het ziekenhuis om het ontslag van Victor niet te aanvaarden, maar liegt hierover tegen hem. Marie-Rose schakelt Benny in om het waterlek te dichten. Marketeer Herman Snelders is geïnteresseerd in de lege kantoren bij VdB. Véronique stelt de kritiek van June niet op prijs. Leen is ontmoedigd wanneer ze in een groepspraktijk aan de slag kan mits een aanzienlijke financiële inbreng. De verslagenheid in de wielerclub is groot wanneer Mathias van het gemeentebestuur te horen krijgt dat de wedstrijd niet kan doorgaan. Jans bezoek aan Bart mondt uit in een fikse ruzie. Ook Trudy is het gedrag van haar partner grondig beu. Ze stelt hem voor een ultimatum. Patrick wil dat Benny het loon dat hij van Marie-Rose kreeg aan zijn zoon geeft.

Aflevering 180 (#5065) - vrijdag 3 mei 2013

Marie-Rose krijgt enkele Poolse werkmannen over de vloer en probeert tevergeefs met hen te communiceren. Mathias vergadert met de gemeentediensten en komt met een nieuw voorstel op de proppen. Véronique is er nog altijd van overtuigd dat de klanten van de Foodbar het verschil niet zullen smaken tussen bio en niet-bioproducten. Ook Rudi vangt bot wanneer hij Véronique vraagt om een assistent te zoeken die hem helpt met de wintercollectie. Linda ziet in het ziekenhuis een unieke kans voor Leen. De relatie tussen Bart en Trudy komt onder hoogspanning te staan wanneer hij een schadeclaim ontvangt van Lantec. Mieke en Evy besluiten hun herwonnen vriendschap op een bijzondere manier te bezegelen. Gino neemt een drastische beslissing wanneer hij Rita opnieuw dronken aantreft.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.