FANDOM


Week 37

Week 38

Week 39

Aflevering 186 (#5071) - maandag 13 mei 2013

Arno bekent Liesbeth dat hij de reis heeft geboekt met haar Visa-kaart. Hij verliest echter de print van zijn ticket en is in alle staten. Evy en Mieke missen de vriendschap van Niko. Rita voelt zich niet meer welkom bij Dirk en neemt de studio van Evy over. Ze heeft dus iets te vieren en daar komt opnieuw drank aan te pas. Peter start zijn opleiding tot vernieuwingsmanager. Leen wil haar familie trakteren op een etentje, maar haar vader vindt dit geen goed idee. Tussen Bart en Trudy lopen de spanningen verder op.

Aflevering 187 (#5072) - dinsdag 14 mei 2013

Liesbeth is ontgoocheld in Arno en vraagt hem de reservatie van de tickets te annuleren. Bart onderneemt een laatste poging om met Lantec tot een compromis te komen. Ook de kinderen beginnen de spanningen binnen het gezin te voelen. Rita excuseert zich bij Dirk en Nathalie. Evy, Mieke en Niko besluiten een nieuwe start te nemen. Victor drijft de situatie ten huize Marie-Rose verder op de spits. Patrick wil dat de storm als natuurramp wordt erkend en hoopt op die manier een schadevergoeding te krijgen. Mathias wil de wielerwedstrijd uitbreiden tot een buurtfeest. Na haar eerste huisbezoeken krijgt Leen plots hevige pijnscheuten in de buik. Ook Anna en Albert krijgen onthutsend nieuws te horen.

Aflevering 188 (#5073) - woensdag 15 mei 2013

Marie-Rose wil dat Mathias meer tijd met haar doorbrengt. Nathalie treft Rita in dronken toestand aan. Victor stelt zich nog altijd erg bot op ten opzichte van Marie-Rose en Véronique. Toch blijft zij het onvoorwaardelijk voor hem opnemen. Trudy is ten einde raad en vraagt raad aan Jan. Die betrekt meteen het hele café bij de discussie, met alle gevolgen van dien. Liesbeth kan haar zorgen even vergeten wanneer ze samen met haar collega's een uitstap naar een pretpark wint. Arno vreest dat zijn relatie met Gail voorbij is.

Aflevering 189 (#5074) - donderdag 16 mei 2013

Véronique moet toegeven dat ze zich aangetrokken voelt tot haar architect Wouter. Leen raadt haar aan afstand te nemen van Victor. De familie Pauwels zet Patrick in de bloemetjes voor zijn verjaardag. Jan waarschuwt Niko en Mieke dat ze met vuur spelen. Marie-Rose vindt dat Mathias te veel hooi op zijn vork neemt en stuurt hem naar Leen voor een check-up. Anna en Albert gaan Etienne een laatste groet brengen. Véronique wil een tweede foodbar openen in Antwerpen. Rudy en June zijn not amused.

Aflevering 190 (#5075) - vrijdag 17 mei 2013

Leens eerste werkdag zonder dokter Van Oudenhove is een fiasco. Anna en Albert krijgen een kamer aangeboden in het rusthuis. Ondertussen neemt Mathias alsmaar meer hooi op zijn vork, nu hij ook nog een verrassingsfeest voor de verjaardag van Marie-Rose op poten wil zetten. Victor slingert Véronique naar het hoofd dat ze hem bedriegt. Haar emmer loopt langzaam over. De Raad van Bestuur komt samen op vraag van June. Benny heeft zijn zinnen gezet op een job als klusjesman bij VdB.