FANDOM


Week 38

Week 39

Week 40

Aflevering 191 (#5076) - maandag 20 mei 2013

Peter wil een nieuw logo voor VDB laten ontwerpen en een tevredenheidsenquête uitvoeren onder het personeel. Veronique is niet meteen te vinden voor de ideeën. Mathias is druk in de weer met het verrassingsfeest voor Marie-Rose en het buurtfeest. Anna hakt een knoop door. Benny neemt contact op met Veronique, maar wordt afgewimpeld. Leen krijgt nauwelijks patiënten over de vloer. Jan doet alsof hij ziek is om zijn dochter te helpen.

Aflevering 192 (#5077) - dinsdag 21 mei 2013

Benny gaat langs bij Veronique voor een sollicitatiegesprek. Hij verneemt echter dat iemand hem voor is geweest. Rudi is het beu dat Fashion stiefmoederlijk wordt behandeld. Hij wil Veronique wakker schudden en dient zijn ontslag in. Victor excuseert zich voor zijn gedrag van de laatste weken, maar blijft bij zijn besluit. Bart maakt zich klaar voor zijn eerste werkdag in de Jan & Alleman.

Aflevering 193 (#5078) - woensdag 22 mei 2013

Benny kan aan de slag gaan in de Foodbar en verzoent zich met Arno. Rita voelt zich eenzaam en grijpt voor de ogen van Patrick naar de fles. Jan wil zijn dochter helpen en stuurt de hele familie op doktersvisite bij Leen. Zij heeft echter al snel door dat er iets niet klopt en kan de geste niet echt appreciëren. Veronique trommelt iedereen op om de laatste hand te leggen aan de inrichting van de Foodbar.

Aflevering 194 (#5079) - donderdag 23 mei 2013

Marie-Rose en Mathias nemen afscheid van Anna en Albert. Zij verhuizen vandaag naar hun kamer in het rusthuis. Ook Victor pakt zijn koffers om zijn intrek te nemen in het revalidatiecentrum. Leen maakt haar vader duidelijk dat ze zijn pogingen om patiënten te lokken niet apprecieert. Ze krijgt echter onthutsend nieuws te horen van dokter Van Oudenhove. De samenwerking tussen Bart en Niko verloopt steeds beter. Patrick vraagt Jan om Rita nog een kans te geven. Peter doet Veronique een zakelijk voorstel dat niet in goede aarde valt.

Aflevering 195 (#5080) - vrijdag 24 mei 2013

Mathias heeft het moeilijk met de medeorganisatoren van de koers. Marie-Rose vindt dat hij de laatste tijd te weinig tijd voor haar vrijmaakt. Veronique geniet met volle teugen van de opening van de Foodbar, maar stelt zich koel op wanneer Bart aandringt op een verzoening. Arno vertrekt naar Miami. Voor Benny en Liesbeth is het afscheid veel zwaarder dan verwacht. Dirk probeert Rita te overtuigen om hulp te aanvaarden en maakt haar duidelijk dat ze anders iedereen die haar liefheeft, zal verliezen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.