FANDOM


Week 3

Week 4

Week 5

Aflevering 16 (#4901) - maandag 17 september 2012

Nathalie neemt een beslissing over haar toekomst met Paul. Hanne reageert enthousiast het voorstel om in het buitenland te gaan studeren. Victor hoort Mathias en Marie-Rose uit over hun relatieproblemen. Niko en Steve maken ruzie over de kosten van de nieuwe zetel.

Aflevering 17 (#4902) - dinsdag 18 september 2012

Evy organiseert vandaag haar fotoshoot met Niko en Jana. Remko wil Hanne volgen naar Amerika en vraagt financiële steun aan Bart en Trudy. Dirk reageert pissig op het nieuws dat Paul en Nathalie gaan samenwonen. Na een zoveelste reeks nachtelijke verbouwingswerken, valt Maarten in slaap achter het stuur.

Aflevering 18 (#4903) - woensdag 19 september 2012

Maarten komt er met de schrik vanaf, maar voor Roos is de maat vol. Niko wil dat Steve vertrekt, tenzij hij zijn steentje bijdraagt in het huishouden. Jan voelt zich helemaal klaar voor zijn acteerdebuut, totdat hij van Nathalie te horen krijgt wat zijn rol inhoudt. Marie-Rose maakt Mathias duidelijk dat ze meer aandacht wil.

Aflevering 19 (#4904) - donderdag 20 september 2012

Vandaag wordt de PR-opdracht van Evy geëvalueerd. Marie-Rose maakt zich zorgen over haar toekomst met Mathias. Steve probeert het Mieke en Niko naar hun zin te maken. Peter wil Dirk en Nathalie samen op zakenreis sturen. Maarten gaat ermee akkoord om twee weken vakantie te nemen.

Aflevering 20 (#4905) - vrijdag 21 september 2012

De PR-opdracht van Nathalie wordt vandaag beoordeeld. Niko kan Steve ervan overtuigen een job te zoeken. Ten huize Bart en Trudy komen de ouders van Remko op bezoek. Mathias blijft Marie-Rose afwijzen. June wordt met bloedverlies en buikkrampen in het ziekenhuis opgenomen.