FANDOM


Week 39

Week 40

Week 41

Aflevering 196 (#5081) - maandag 27 mei 2013

Mathias en Veronique verrassen Marie-Rose op de ochtend van haar verjaardag, maar de rest van de familie lijkt haar vergeten te zijn. Ook in de Foodbar wordt vandaag feest gevierd, want ze opent voor het gewone publiek. Trudy kan de drukte nauwelijks aan, maar Veronique is van mening dat de Foodbar snel nog meer klanten moet lokken. Liesbeth maakt zich zorgen omdat Arno niets van zich laat horen. Jan is niet tevreden met de schoolresultaten van Guido. Mieke en Linda hebben dan weer moeite met het beleid van de vervanger van Victor.

Aflevering 197 (#5082) - dinsdag 28 mei 2013

Bart reageert heftig wanneer Jelle per ongeluk een stoel kapot maakt. Linda pakt Jan aan omdat die onnodig negatief doet over Guido's schoolresultaten. Charlotte heeft hem ondertussen slecht nieuws te vertellen over de zomervakantie. Liesbeth wordt ongerust omdat Benny zich plots anders kleedt. Rita nodigt Patrick uit voor haar housewarming, maar stuit niet op het gewenste antwoord. Trudy vindt met Xelios het perfecte goede doel voor de Foodbar.

Aflevering 198 (#5083) - woensdag 29 mei 2013

Linda maakt zich zorgen om Guido. Die zoekt ondertussen samen met Charlotte een oplossing voor hun probleem. Peter blijft aandringen op een splitsing van de VdB holding, maar Veronique schuift de beslissing op de lange baan. Liesbeth wordt achterdochtig omdat Benny erg geheimzinnig doet over zijn werk. Die komt ondertussen in een erg vernederende situatie terecht. Patrick en Dirk maken zich ernstig zorgen over Rita. Trudy overweegt om te verhuizen, maar weet niet hoe ze Bart over de streep kan trekken. De toekomst van het buurtfeest hangt aan een zijden draadje wanneer Geert Segers Mathias een hak zet.

Aflevering 199 (#5084) - donderdag 30 mei 2013

Trudy probeert Bart duidelijk te maken dat hun huis te groot is en dat ze beter zouden verhuizen. Peter en June bespreken hun plannen met Louise. Guido wil zijn ouders zover krijgen dat ze deze zomer met hem op vakantie gaan. Linda is alvast enthousiast. Mathias zit met de handen in het haar wanneer steeds meer voorzitters afhaken voor het buurtfeest. Ook Jan trekt zich terug met zijn café. Marie-Rose kan niet langer lijdzaam toekijken. Rita zoekt meer toenadering tot haar cafékennis Kristina. Veronique en Peter gaan de strijd aan over de splitsing van VdB. Benny wordt betrapt.

Aflevering 200 (#5085) - vrijdag 31 mei 2013

Mathias deelt zijn besluit mee aan de voorzitters van de verenigingen die het buurtfeest mee op poten zetten. Bart lijkt stilaan toe te geven aan Trudy's wens om te verhuizen. Door een misverstand loopt de situatie alsnog uit de hand. June en Peter worden doorgelicht nadat ze een aanvraag hebben ingediend om opvangouders te worden. June is bang om afgewezen te worden. Kristina blijft in Rita's appartement overnachten en komt iets bijzonder interessants te weten. Niko helpt Charlotte en Guido. Het ziet ernaar uit dat Evy gepromoveerd wordt.