FANDOM


Week 42

Week 43

Week 44

Aflevering 211 (#5096) - maandag 17 juni 2013

Peter hoopt dat Warre snel naar zijn echte ouders kan. Leen ziet af in de laatste rechte lijn naar haar bevalling. Rita geraakt steeds meer in de ban van de alcohol en van haar nieuwe vriendin Kristina. Trudy en Bart vieren de aankoop van hun nieuw huis. Bij VdB is Véronique niet blij met Peters idee om de winkels voortaan ook op zondag open te houden.

Aflevering 212 (#5097) - dinsdag 18 juni 2013

Jan ontmoet de vader van Charlotte en krijgt een schatting van de reiskosten. Peter gaat steeds zwaarder in de clinch met Véronique, zeker nu hij de vakbonden heeft ingeschakeld. Rita is in vrije val. Ze komt elke dag meer en meer in de greep van Kristina te zitten. Louise houdt koppig vol: ze wil haar vader niet meer zien.

Aflevering 213 (#5098) - woensdag 19 juni 2013

De spanning tussen Peter en Véronique loopt hoog op. Zeker nu Véronique aan Rudi heeft gevraagd om een uniform voor de medewerkers van de Foodbar te ontwerpen. Ook Rudi is niet met dit voorstel gediend en het komt zelfs tot een aanvaring met June. Marie-Rose organiseert een etentje om de plooien tussen haar kinderen glad te strijken. Jan heeft een hekel aan Mark, de papa van Charlotte. Louise loopt weg bij Bart en Trudy.

Aflevering 214 (#5099) - donderdag 20 juni 2013

Marie-Rose voelt zich ongemakkelijk wanneer de bomma afstand lijkt te nemen van de familie. Rita steunt Kristina door dik en dun en leent haar opnieuw een grote som geld. Tussen Peter en Véronique zit een serieus haar in de boter. Hij wil zijn plannen echter koste wat het kost doorvoeren. Ook zijn puberende dochter baart Peter zorgen. En dan is er nog June, die net zoals hij stikkapot is door de slapeloze nachten van Warre.

Aflevering 215 (#5100) - vrijdag 21 juni 2013

June heeft last van vermoeidheid door de slechte nachten van Warre. Arno keert terug uit Amerika. Benny blijft zich ondertussen met volle overgave voorbereiden op de wielerwedstrijd. Hij moet en zal de trofee binnenhalen voor zijn Liesbeth. Patrick hoopt in de 'Welkom' meer te weten te komen over Kristina. Die probeert ondertussen nog steeds de 4.000 euro los te peuteren van Rita. Véronique is benieuwd naar de resultaten van de werknemersenquête.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.