FANDOM


Week 11

Week 12

Week 13

Aflevering 56 (#5161) - maandag 11 november 2013

Jan wil dat Bart hem vertelt waarom hij ruzie heeft met Trudy maar Bart vindt het moeilijk om zijn overspel op te biechten aan zijn vader. Mathias heeft de handen vol met de voorbereidingen van de kookclub. Marie-Rose wil er dolgraag bij zijn en nodigt zichzelf uit. Didier is van plan een heuse burgerwacht uit de grond te stampen en spreekt opruiende taal tijdens een vergadering van het buurtinformatienetwerk. Mathias twijfelt echter aan de goede bedoelingen van Didier en hij besluit Mik in te lichten. Mieke krijgt een onrustwekkend telefoontje van Gérard. Zjef probeert ondertussen naar leugentjes te zoeken zodat hij niet mee moet uitgaan met zijn huisgenoten. 

Aflevering 57 (#5162) - dinsdag 12 november 2013

June verneemt van Louise dat Bart en Trudy niet meer samen slapen. Tegenover Peter stelt ze zich inschikkelijk op, maar diep in haar hart is June allesbehalve gerust in de situatie. Ze vreest dat Trudy en Peter hierdoor nog dichter naar elkaar zullen toegroeien. Ook Jelle heeft het erg moeilijk met de koude oorlog tussen zijn vader en Trudy en hij belt naar de enige persoon die hem kan helpen. Zjef blijft zich onhebbelijk gedragen. Mieke, Niko en Evy vrezen dat hij zich niet langer goed voelt in hun gezelschap en besluiten met hun huisgenoot te praten. Germaine ligt in het ziekenhuis en Mieke probeert Gérard te overtuigen dat het zo niet langer verder kan. 

Aflevering 58 (#5163) - woensdag 13 november 2013

Danny probeert meer te weten te komen over Patrick en vermoedt dat Rita nog steeds iets voor hem voelt. Rita stelt hem echter gerust dat Patrick alleen een goede vriend is voor haar. Mieke, Niko en Evy maken zich zorgen over Zjef. Ondertussen durft Zjef de waarheid niet te vertellen aan zijn huisgenoten. Veronique krijgt de tegenvallende cijfers van de Foodbar in Antwerpen te zien en is in alle staten. Zowel Nathalie, als Trudy moet het ontgelden. Kan Veronique het verlies nog goedmaken? Mieke hoopt dat ze Gérard en Germaine eindelijk kan overtuigen van de voordelen van een rusthuis.

Aflevering 59 (#5164) - donderdag 14 november 2013

Veronique vertrekt met Rudi naar Milaan om Cédric te gaan bezoeken. Marie-Rose twijfelt of dat wel een goed idee is.Ondertussen moet Nathalie dringend op zoek gaan naar een manier om de Foodbar in Antwerpen uit de schulden te halen. Didier is niet te spreken over de aanpak van Mathias en hij wil op zijn eigen houtje verder gaan met de burgerwacht. Jelle wil van Trudy weten of zij en Bart uit elkaar gaan. Peter is niet gerust in de fotoshoot van Dirk omdat de proefopnames niet verlopen zoals verwacht. Mieke schakelt Anna en Albert in om Gérard en Germaine te overtuigen van het nut van een rusthuis. 

Aflevering 60 (#5165) - vrijdag 15 november 2013

Benny heeft zich op het laatste nippertje bedacht en sluit zich dan toch niet aan bij de burgerwacht. Tijdens de bijeenkomst verandert Benny al snel zijn mening wanneer hij de fanatieke Didier leert kennen. Peter vindt dat Veronique haar conclusies moet trekken uit de tegenvallende resultaten van de Antwerpse Foodbar. Zij ketst het voorstel om te sluiten echter meteen af. Jelle toont amper nog respect voor zijn vader sinds zijn gesprek met Trudy. Mathias heeft de burgerwacht niet langer onder controle. Onder impuls van Didier bewapent de groep zich en gaan ze de straten van Mechelen verkennen. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.