FANDOM


Week 16

Week 17

Week 18

Aflevering 81 (#5186) - maandag 16 december 2013

Trudy is blij dat Bart eindelijk de reden van zijn overspel heeft toegegeven. Voor haar betekent dit dat hun relatie nog een kans maakt. Hanne maakt zich op voor haar eerste werkdag. Liesbeth vermoedt dat ze een oogje heeft op Rudi en ze is bang dat haar hartje zal breken wanneer Rudi haar afwijst. Mathias stelt Marie-Rose voor om er samen enkele dagen op uit te trekken naar Frankrijk. Marie-Rose ziet dit niet zitten omdat ze nog verschillende voorbereidingen moet treffen voor het kerstfeest. Stefanie ontmoet een knappe aanbidder maar durft er niet op af te stappen. Peter is helemaal van zijn melk door het nieuws van June. Kan hij haar toch vergeven nu hij weet dat ze zwanger is?

Aflevering 82 (#5187) - dinsdag 17 december 2013

Dirk krijgt een harde klap te verwerken wanneer hij van de neuroloog te weten komt dat hij Alzheimer heeft. Hij sluit zich volledig af van Nathalie. Bart wil Trudy verrassen met een etentje, maar de avond eindigt anders dan hij had gehoopt. Marie-Rose plant een groot familiefeest met Kerstmis, maar maakt zich tegelijkertijd ernstig zorgen over Peter en June. Ze stelt Mathias voor om Peter mee te vragen op hun trip naar Frankrijk. Veronique laat ondertussen duidelijk merken dat ze June liever kwijt dan rijk is. Jan kan niet geloven dat zijn kleindochter de job in de Foodbar heeft aangenomen. Stefanie zoekt toenadering tot Jens

Aflevering 83 (#5188) - woendag 18 december 2013

Marie-Rose bespreekt het familiefeest met Anna, maar zij reageert verrassend stil. Ze zal vooral haar kleinkinderen missen die in het buitenland zijn en dat brengt Marie-Rose op ideeën. Peter en Mathias vertrekken naar Frankrijk. Onderweg is Agnes, de zus van Mathias die in Frankrijk woont maar geen contact meer heeft met haar broer, het gespreksonderwerp bij uitstek. Peter stelt Mathias voor om van de gelegenheid gebruik te maken om Agnes een bezoekje te brengen. Hanne stelt haar cv op. Jan en Bart zijn blij dat ze haar sollicitatiebrieven klaar heeft voor verzending maar is Hanne wel van plan om haar brieven te verzenden?

Aflevering 84 (#5189) - donderdag 19 december 2013

Mathias en Peter kloppen aan bij Agnes. Ze worden er echter niet met open armen ontvangen. Delphine, de dochter van Agnes, begrijpt niet waarom haar moeder de deur gesloten houdt voor Mathias en ze eist een verklaring. Arno wilt van Dirk weten wanneer hij opnieuw aan het werk zal gaan. De waarheid komt echter hard aan voor de jongeman. Stefanie spreekt opnieuw af met Jens. Liesbeth maakt zich zorgen omdat haar dochter niets meer tegen haar vertelt. Bart maakt zich zorgen omdat Trudy nog steeds vreemd reageert wanneer hij haar aanraakt. Zal het toch nog goedkomen tussen het koppel?

Aflevering 85 (#5190) - vrijdag 20 december 2013

Veronique licht Rudi in over haar plannen met VDB. June is bang om Peter voorgoed te verliezen. Peter heeft tijdens zijn trip naar Frankrijk nagedacht over zijn toekomst met June en hij dringt aan op een gesprek met haar. Dirk weigert zijn medicatie te nemen en hakt enkele knopen door. Nathalie is bang dat Dirk de moed aan het verliezen is. Jan vraagt Guido om te helpen bij het klaarmaken van de kalkoen voor het kerstfeest. Guido wil echter kerstmis vieren bij Charlotte. Delphine wil van Agnes weten waarom ze geen contact meer wil met Mathias. De waarheid komt hard aan.