FANDOM


Week 20

Week 21

Week 22

Aflevering 101 (#5206) - maandag 13 januari 2014

De familie Pauwels is erg aangeslagen door de arrestatie van Benny. Liesbeth besluit het nieuws nog even verborgen te houden voor de buitenwereld. Véronique is, tot ieders verbazing, bijzonder opgewekt en vriendelijk. Leen heeft een afspraak met de verhuurder van het huis dat ze heeft opgemerkt. Jan wil zijn dochter met raad en daad bijstaan.

Aflevering 102 (#5207) - dinsdag 14 januari 2014

Benny's situatie wordt in de openbaarheid gebracht door een krantenartikel. Iedereen reageert ontzet. Véronique vreest dat de zaak het imago van VDB kan schaden. Hanne is zenuwachtig voor haar eerste werkdag bij Fashion. Delphine en Mathias ontvangen de eerste stalen biowijn.

Aflevering 103 (#5208) - woensdag 15 januari 2014

Delphine probeert haar plan in werking te stellen, maar stuit op een probleem. Véroniques vriendelijkheid blijft iedereen bij VDB verbazen. Rudi vermoedt dat dit toneeltje deel uitmaakt van haar geheime plan. Arno ontdekt waarom Gail hem ontwijkt. June komt steeds meer in een onhoudbare situatie terecht.

Aflevering 104 (#5209) - donderdag 16 januari 2014

De politie-inspecteurs bellen bij de familie Pauwels aan met slecht nieuws. Patrick probeert een vermaarde advocaat te strikken voor de verdediging van Benny. Liesbeth voelt dat er dingen voor haar verborgen worden gehouden. Dirk heeft het moeilijk met de gedachte dat zijn kinderen morgen terug naar Amerika vertrekken. Rita krijgt vreselijk nieuws uit Honduras. Delphine en Louise trekken met de fiets naar de schaatsbaan, maar het tochtje blijft niet zonder gevolgen...

Aflevering 105 (#5210) - vrijdag 17 januari 2014

Louise wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. De familie wacht gespannen over meer nieuws over haar toestand. Rita heeft nog steeds geen teken van leven gekregen uit Honduras en maakt zich ernstig zorgen. Dirk probeert haar gerust te stellen. Liesbeth weigert in zee te gaan met de advocaat die Patrick voorstelt, en dus zit er niets anders op dan een pro Deo advocaat aan te stellen. Dirk en Nathalie hebben het moeilijk om afscheid te nemen van hun kinderen. Benny neemt een radicale beslissing.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.