FANDOM


Week 24

Week 25

Week 26

Aflevering 121 (#5226) - maandag 10 februari 2014

Nathalie ziet haar toekomst met Dirk somber in en heeft het moeilijk. De dames van de breiclub gaan de uitdaging aan om in enkele dagen tijd een dikke trui te breien voor hun mannen. Jan vindt het maar niks dat Linda al haar vrije tijd in de opdracht steekt. Hanne gaat samen met Rudi de laatste week voor de modeshow in. Ze kijkt uit naar een week met veel overuren en avondwerk in het bijzijn van haar baas. Arno moet een aantal nachten in de cel doorbrengen. Tot er nieuwe aanwijzingen opduiken... Leen krijgt een mail van Jake Humphrey, de vader van Arthur.

Aflevering 122 (#5227) - dinsdag 11 februari 2014

Linda is helemaal in de ban van haar breiwerk, tot groot ongenoegen van Jan. Rudi kan zijn zenuwen voor de grote modeshow niet onder controle houden. Zeker niet wanneer bepaalde dingen mis dreigen te lopen. Leen weet niet goed wat ze van Jakes mail moet denken. Van haar vader krijgt ze de raad geen contact met hem op te zoeken. Marie-Rose wordt opgeroepen om in een assisenjury te gaan zetelen. Mathias is er niet gerust in.

Aflevering 123 (#5228) - woensdag 12 februari 2014

Arno's bezoek aan Dirk laat een zware indruk op hem na. Hanne geniet met volle teugen van de intense samenwerking met Rudi. Liesbeth en Evy uiten hun bedenkingen. Marie-Rose doet haar uiterste best om Peter te helpen nu het moeilijk gaat. Wanneer hij thuiskomt en merkt dat zijn bureau is opgeruimd, barst de bom. Niko doet Zjef een bekentenis...

Aflevering 124 (#5229) - donderdag 13 februari 2014

Dirk kan zich niet herinneren dat Arno gisteren op bezoek is geweest. Vooral Nathalie moet het bekopen. Arno zelf heeft het lastig omdat hij Gail niet mag inlichten over de toestand van haar vader. Zijn zus Stefanie neemt hij wel in vertrouwen. Jan wil Linda helpen om de breiwedstrijd te winnen en schakelt twee klanten uit het café in. Marie-Rose vindt het moeilijk om Peter aan zijn lot over te laten. Delphine besluit hem te helpen....Leen vraagt zich af wat Jake in zijn schild voert.

Aflevering 125 (#5230) - vrijdag 14 februari 2014

Rudi is bloednerveus omdat vandaag de grote modeshow plaatsvindt. De avond kent een onverwachte afloop... Agnes wil weer gaan fietsen en gaat op aanraden van Mathias een fiets huren bij Patrick. Op de breiclub wordt de winnares van de breiwedstrijd bekendgemaakt. Mieke zoekt Niko op en doet hem een bekentenis.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.