FANDOM


Week 27

Week 28

Week 29

Aflevering 136 (#5241) - maandag 3 maart 2014

Leen wil niet dat de kleine Arthur naar Amerika vliegt, maar ze is bang dat het tot een conflict met Jake zal komen. Jan en Linda vinden dat Leen zich niet mag laten inpalmen door Jake. Delphine staat voor haar eerste werkdag bij VDB en geniet van haar rol als 'de nieuwe June'. Niko bedenkt een plan om definitief komaf te maken met de pesterijen van Gevaert. Zijn plan is echter niet zonder gevaar. Patrick vermoedt dat Agnes meer voor hem voelt dan alleen vriendschap en besluit haar hierover aan te spreken.

Aflevering 137 (#5242) - dinsdag 4 maart 2014

Niko is vast van plan om Gevaert uit zijn tent te lokken. Hij brengt de man zelfs een bezoekje bij hem thuis, maar dat loopt anders af dan verwacht. Peter zoekt een manier om zijn werk te combineren met zijn verantwoordelijkheden als alleenstaande vader. Delphine ziet haar kans om nog meer in zijn leven binnen te dringen. Rudi worstelt met een gebrek aan inspiratie en mist Hanne. Mathias stort zich volledig op de nieuwe zaak die hij samen met Delphine heeft opgericht. Maar laat zijn gezondheid dat wel toe?

Aflevering 138 (#5243) - woensdag 5 maart 2014

Peter heeft een afspraak op de rechtbank om de echtscheidingsprocedure in gang te zetten. Louise en Delphine helpen hem door deze emotionele dag. Véronique ontdekt dat Mathias grootse plannen heeft met zijn biobedrijfje en is daar absoluut niet tevreden mee. Nathalie wil de tijd die hen nog rest samen met Dirk doorbrengen en denkt eraan te stoppen met werken. Leen komt te weten dat de plannen van Jake drastisch gewijzigd zijn. Niko moet zijn stunt van gisteren bekopen...

Aflevering 139 (#5244) - donderdag 6 maart 2014

Nu Jake besloten heeft om het spel hard te spelen, maakt Leen zich klaar om de confrontatie aan te gaan in de rechtbank. Evy, Mieke en Zjef beginnen aan hun veertig dagen zonder vlees. Al ziet Zjef dat eigenlijk totaal niet zitten. Peter loopt door zijn privéproblemen gestresseerd rond op het werk. Evy is daarvan het grootste slachtoffer. Nathalie maakt Peter duidelijk dat ze haar job niet meer kan combineren met de zorg voor Dirk.

Aflevering 140 (#5245) - vrijdag 7 maart 2014

Leen heeft nauwelijks geslapen omdat haar zaak tegen Jake vandaag voor de rechtbank komt. Patrick en Agnes zwijgen in alle talen over hun afspraakje. Marie-Rose wordt opgeroepen om in de jury te zetelen tijdens een belangrijke assisenzaak. De eerste ontmoeting met de beklaagde is geen aangename kennismaking. Rudi kan maar geen deftig ontwerp op papier krijgen en besluit Hanne op te zoeken. Het 'Veertig Dagen Zonder Vlees'-initiatief ten huize Evy dreigt na één dag al uit te draaien op een flop. Peter doet Delphine een voorstel met verstrekkende gevolgen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.