FANDOM


Week 30

Week 31

Week 32

Aflevering 151 (#5256) - maandag 24 maart 2014

De laatste dag van het proces van Danny Buytaert breekt aan. Marie-Rose heeft er geen goed gevoel bij omdat Buytaert nog steeds voortvluchtig is. De onrust vergroot wanneer in de buurt iemand wordt aangevallen. Stefanie en Liesbeth vinden dat Patrick duidelijker moet zijn tegenover Agnes. Peter vindt het jammer dat Delphine terug naar Marie-Rose en Mathias verhuist, nu Louise opnieuw naar haar moeder gaat. Jan schrikt wanneer hij Guido aan de schoolpoort ziet tongzoenen met Charlotte. Hij plant een gesprek van man tot man.

Aflevering 152 (#5257) - dinsdag 25 maart 2014

Marie-Rose is ervan overtuigd dat Danny Buytaert iets te maken heeft met de verkrachtingszaak in de buurt. Ze is bang dat Buytaert wraak wil nemen, maar laat Mathias toch naar de Bourgogne vertrekken. Niet veel later moeten Marie-Rose, Delphine en Agnes echter doodsangsten uitstaan... Dirk wil de volledige steun van zijn kinderen in de aanloop naar zijn euthanasie. Pierrot blijft het echter moeilijk hebben. Linda wint een etentje en kijkt uit naar een romantische avond met Jan.

Aflevering 153 (#5258) - woensdag 26 maart 2014

Patrick trekt z'n stoute schoenen aan en besluit zelf contact op te nemen met Agnes. Hij pakt het echter onhandig aan. Rudi toont zich van zijn meest romantische kant, maar dat valt niet in de smaak bij Véronique. Jan ontdekt in de internetgeschiedenis van Guido dat zijn zoon een sekssite heeft bezocht. Marie-Rose wordt alsmaar angstiger. Vooral wanneer er in de buurt een nieuw slachtoffer valt. Pierrot is van slag nu hij heeft gezien hoe erg Dirk er aan toe is. Delphine speelt met Peters gevoelens.

Aflevering 154 (#5259) - donderdag 27 maart 2014

Marie-Rose krijgt te horen dat de voortvluchtige Buytaert uit is op wraak en familie van de juryleden aanrandt. Ze organiseert een spoedbijeenkomst. Delphines spel van aantrekken en afstoten lijkt te werken. Peter is dolblij wanneer ze samen een motorritje plannen. Dirk heeft een intens gesprek met zijn kinderen. Hij beseft dat ze een toekomst tegemoet gaan waarvan hij geen deel meer zal uitmaken. Guido is opgelucht wanneer zijn ouders samen op restaurant gaan en maakt plannen.

Aflevering 155 (#5260) - vrijdag 28 maart 2014

Hanne hakt een moeilijke knoop door. Agnes en Patrick strijken de plooien glad en besluiten volop te genieten van elkaar. Peter geraakt ondertussen steeds meer verstrikt in het web van Delphine. Hij vraagt haar om definitief bij hem in te trekken. Guido wil weten of Charlotte klaar is voor een volgende stap in hun relatie. Dirk vertrekt met Nathalie en de kinderen naar zee.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.