FANDOM


Week 3

Week 4

Week 5

Aflevering 16 (#5121) - maandag 16 september 2013

Bart en Trudy zijn erin geslaagd het vuur in hun relatie terug aan te wakkeren tijdens een weekendje weg. Louise blijft echter een zorg. Trudy vraagt raad aan Peter, wat opnieuw tot spanningen met June leidt. Bart wil van Greet weten wat ze juist hebben samen. Evy en Niko kunnen Zjef overtuigen om aangifte te doen bij de politie en terug aan het werk te gaan. Zjef is echter nog altijd bang om alleen over straat te lopen en Niko wil hem helpen door enkele technieken aan te leren. Jan heeft een originele oplossing gevonden voor het gekrijs van Arthur. Leen kan er echter niet mee lachen. Veronique zet Rudi op zijn plaats waardoor Rudi redelijk verward reageert. Bert vraagt aan bewaker Daniel of hij voor een ladder kan zorgen.

Aflevering 17 (#5122) - dinsdag 17 september 2013

June stelt vast dat Trudy en Peter dichter naar elkaar toe groeien door de puberproblemen van Louise en ze stort haar hart uit bij Nathalie. Peter vindt het echter niet kunnen dat June steeds kritiek geeft over Trudy. Bart voelt zich steeds meer verscheurd tussen Greet en Trudy. Zjef krijgt goed nieuws van de politie, maar voelt zich nog steeds niet veilig. Rudi stelt zich vragen bij Veronique s wispelturigheid en probeert naar het gedrag van Veronique te polsen bij haar broer. Nathalie merkt op dat Dirk de laatste tijd niet in zijn normale doen is. Jan s middeltjes om het huilen van Arthur te stoppen, doen Leen steigeren. Het wordt al snel duidelijk dat Leen op zoek moet gaan naar een andere oplossing. Marie-Rose en Linda maken plannen om samen met de vrouwen een etentje te organiseren. Liesbeth probeert Arno aan te sporen om contact met Zjef te zoeken. 

Aflevering 18 (#5123) - woensdag 18 september 2013

June voelt zich steeds minder begrepen door Peter en maakt hem dat ook duidelijk. Bart geniet van de vrije dag die hij met zijn gezin doorbrengt maar hij komt in een lastig parket wanneer hij een pornofilmpje van Greet ontvangt. Trudy praat openlijk over Louise's relatie met de 16-jarige Davy. Dirk stelt Arno voor om samen nog een website te maken en die reageert enthousiast. Niko wil nieuwe klanten aantrekken met een flyer en een wekelijkse happy hour. Hij probeert Jan te overtuigen van dit idee. Het kost hem echter moeite om Jan te overtuigen. Zjef vindt het in ieder geval geweldig. Veronique hoort Carla uit over Rudi.  Na het bezoek van Rita neemt Leen een belangrijke beslissing. Ze neemt haar intrek in het appartement boven Rita. Het etentje van Mathias valt duurder uit dan verwacht. Bert verwondt zichzelf en wordt zo opgemerkt door Daniel...

Aflevering 19 (#5124) - donderdag 19 september 2013

Bert slaagt erin alcohol te stelen uit de ziekenboeg van de gevangenis. Bart nodigt Trudy uit om samen naar de film te gaan. Greet heeft echter andere plannen met hem. Liesbeth is bang dat haar zoon zijn studies zal opgeven maar Arno stelt haar gerust. Toch kijkt hij na hoe je best een bedrijfje opstart. Evy heeft haar droomhuis gevonden en gaat samen met Mieke naar de kijkdag. Marie-Rose licht Mathias in over het etentje dat de vrouwen van de wielerclub hebben georganiseerd. Ondertussen beseft Mathias dat het etentje van de wielerclub veel te duur uitvalt. Bovendien lijkt de kok van de aardbodem verdwenen te zijn. De meubels van Jan en Linda laten op zich wachten waardoor ze genoodzaakt zijn te kamperen in het café. Leen vertelt aan de familie dat ze in het appartement boven Rita gaat wonen. Bij VDB is Evy er zeker van dat Veronique en Rudi verliefd zijn op elkaar. Nathalie kan dit maar moeilijk geloven en gaat June ondervragen. 

Aflevering 20 (#5125) - vrijdag 20 september 2013

Het cadeau van June voor Leen valt niet meteen in goede aarde. Leen spendeert ondertussen haar eerste dag in haar nieuwe appartement. Marie-Rose denkt dat Veronique een oogje heeft op ontwerper Rudi en deelt haar bedenkingen met de bomma. Mieke heeft een voorstel voor Evy zodat ze haar droomhuis toch zou kunnen kopen. Bart en Greet spreken tijdens de werkuren af in een rendez-voushotel maar Bart kan Trudy niet uit zijn hoofd zetten. Het etentje van de wielerclub dreigt in het water te vallen wanneer de Griekse kok dronken blijkt te zijn. Jan en Mathias proberen het fiasco te verhelpen door zelf te koken. Louise kan Bart en Trudy overtuigen om haar alleen thuis te laten, terwijl het koppel naar de bioscoop gaat maar bouwt ondertussen een feestje met haar vrienden. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.