FANDOM


Week 41

Week 42

Week 43

Aflevering 206 (#5311) - maandag 9 juni 2014

Pinkstermaandag is voor Peter en Hanne geen feestdag. Ze houden crisisberaad om te reageren op de agressieve tactiek van Véronique. Op kantoor begint iedereen ondertussen te vermoeden dat er iets moois bloeit tussen Peter en Elise. Bart zit de hele tijd met Maarten in het hoofd en heeft absoluut geen zin in zijn verjaardagsfeest. Hij wil zijn hart uitstorten bij Trudy...

Aflevering 207 (#5312) - dinsdag 10 juni 2014

Bart krijgt belangrijk nieuws te horen over Maarten en Roos en besluit de familie voorzichtig in te lichten. Jan is in alle staten. Hanne stort zich volledig op haar werk in de hoop de nieuwe collectie alsnog op tijd af te krijgen. Delphine is het geroddel over Peter en Elise beu. Liesbeth besluit een zwangerschapstest te laten uitvoeren.

Aflevering 208 (#5313) - woensdag 11 juni 2014

Bart voelt dat de familie zich tegen hem keert. Vooral Jan vermoedt dat zijn zoon nog steeds belangrijke informatie achterhoudt. Ondertussen wordt Bart ook op zijn werk op de rooster gelegd. Hanne werkt zich uit de naad voor Fashion, maar de resultaten laten op zich wachten. Delphine uit haar bezorgdheid bij Peter. Marie-Rose verdiept zich in enkele vreemde betalingen van Anna.

Aflevering 209 (#5314) - donderdag 12 juni 2014

Bart krijgt de kans om een videogesprek te voeren met Maarten. Wat hij te zien krijgt, raakt hem diep. Voor Hanne blijft het werk zich ondertussen opstapelen, vooral omdat ze niets uit handen wil geven. Peter overweegt daarom om een tweede ontwerper in dienst te nemen. Delphine heeft echter een heel andere oplossing voor ogen. Marie-Rose maakt kennis met Elise en is blij dat haar zoon opnieuw geluk gevonden heeft. Haar onderzoek naar de vreemde betalingen van de bomma komt echter vast te zitten.

Aflevering 210 (#5315) - vrijdag 13 juni 2014

Peter kondigt bij VDB officieel zijn relatie met Elise aan. Ondertussen blijft de stress rond de nieuwe collectie oplopen en dreigt Hanne tegen een muur aan te lopen. Evy heeft besloten alles op alles te zetten om haar boek af te werken, zelfs als dat het einde van haar job bij Fashion betekent. Benny is niet te spreken over het voorstel van Leen...