FANDOM


Week 8

Week 9

Week 10

Aflevering 41 (#5146) - maandag 21 oktober 2013

Trudy besluit Bart nog niet met zijn ontrouw te confronteren. Ze stort wel haar hart uit bij Peter, tot ergernis van June. Jan laat merken dat hij Rita niet vertrouwt met Arthur. Rita biedt Marie-Rose op haar beurt aan om te helpen bij de grote schoonmaak en ook aan Leen biedt ze haar diensten als poetsvrouw aan. Leen vraagt Mieke om als thuisverpleegster langs te gaan bij Germaine en Gérard, een bejaard koppel. Guido en Charlotte maken plannen om volgende zomer terug samen op reis te gaan. Benny begint opnieuw te roken. Marie-Rose merkt steeds meer dat Mathias een bril nodig heeft. 

Aflevering 42 (#5147) - dinsdag 22 oktober 2013

Trudy werkt haar frustraties uit op de kinderen. June maakt er gebruik van om haar in een slecht daglicht te stellen bij Peter. Ondertussen doen ook bij VDB geruchten de ronde over Barts overspel. Mieke is ontroerd door de liefdevolle manier waarop Gérard zijn vrouw verzorgt na 65 jaar huwelijk. Al is hij ervan overtuigd dat hij nog perfect in staat is om alleen voor zijn vrouw te zorgen. Guido, Elias en Charlotte besluiten om zoals Patrick bromfietsen te herstellen en door te verkopen maar zal Patrick zijn atelier willen uitlenen? Marie-Rose brengt Veronique in een lastig parket tijdens het etentje met Rudi wanneer ze een foto van Cédric bovenhaalt.

Aflevering 43 (#5148) - woensdag 23 oktober 2013

Jan is eindelijk bereid om de spons te vegen over Rita's alcoholverleden. Ook Leen biedt haar een helpende hand. Trudy lijdt onder de affaire van Bart. Ze vindt zelfs niet de energie om te gaan werken. Op VDB vraagt iedereen zich af wanneer Trudy Bart zal confronteren met zijn overspel. Vooral June vindt het verdacht dat ze dit nog steeds niet gedaan heeft. Tussen Rudi en Veronique is de spanning te snijden sinds het etentje bij Marie-Rose. Rudi begrijpt niet dat Veronique haar zoon al zo lang niet meer heeft gezien. Guido, Charlotte en Elias willen het magazijn van Patrick gebruiken om bromfietsen op te lappen. Gérard vertrouwt Mieke maar weinig taken toe.

Aflevering 44 (#5149) - donderdag 24 oktober 2013

Mathias wil maar niet toegeven dat hij een bril nodig heeft, ook al kan hij de krant niet meer lezen. Cédric blijft een discussiepunt tussen Veronique en Rudi. Arno betwijfelt of het wel een goed idee is om samen met Dirk een bvba op te richten. Zijn huisgenoten zien dit anders. De brommer die Guido en Elias op de kop hebben getikt, bevindt zich in erbarmelijke staat. Patrick kan Rita’s verleden niet zomaar loslaten en hij reageert zeer koeltjes tijdens haar bezoek aan zijn atelier. Trudy ontdekt dat er achter haar rug geroddeld wordt omdat ook Nathalie en June weten dat Bart haar bedriegt. Peter is woedend omdat June niet gezwegen heeft. 

Aflevering 45 (#5150) - vrijdag 25 oktober 2013

Leen is uitgeput nadat Arthur haar opnieuw enkele slapeloze nachten bezorgt. Rita stelt voor om opnieuw op Arthur te passen zodat Leen nog eens kan uitslapen. Arno besluit toch samen met Dirk een bvba op te richten en hij licht Dirk hierover in. Anna reageert erg terughoudend wanneer Rita haar vertelt over het nieuwe leven dat ze heeft opgebouwd. Rudi stelt Veronique voor om Cédric vanuit Milaan te laten overkomen maar Veronique is ervan overtuigd dat Cédric hier niet op zit te wachten. Mieke ontdekt een vreemde blauwe plek op de rug van Germaine. Trudy gaat er helemaal onderdoor en besluit Bart te confronteren met zijn verhouding. Wanneer Rita eventjes naar Leens appartement gaat voor pampers, merkt ze dat Arthur verdwenen is...

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.