FANDOM


Week 9

Week 10

Week 11


Aflevering 46 (#5371) - maandag 27 oktober 2014

Thomas komt van een kale reis terug uit Keulen. Maar hij wil de moed niet opgeven. Mathias probeert Jenny te ontvluchten, maar lijkt nergens veilig te zijn voor zijn nieuwe secretaresse. Peter stort zich vol overgave op zijn modellenbureau. Ook Stefanie toont interesse. Ze trekt haar stoute schoenen aan en sollictieert voor een job. Maarten hallucineert nog steeds gesprekken met Roos en voelt zich schuldig voor haar dood. Trudy en Zjef delen een geheim...

Aflevering 47 (#5372) - dinsdag 28 oktober 2014

Menno verdiept zich steeds meer in het leven van Evy. Marie-Rose en Trudy gaan op zoek naar een locatie voor de dansmarathon en zien het groots. Stefanie maakt zich klaar voor haar eerste werkdag bij Fashion Models. Mathias doet een extra inspanning om Jenny zo snel mogelijk uit zijn huis te krijgen. Leen maakt zich hoe langer hoe meer zorgen over haar broer en vindt het tijd om in te grijpen.

Aflevering 48 (#5373) - woensdag 29 oktober 2014

Evy kan haar nieuwsgierigheid maar niet bedwingen en gaat opnieuw langs bij Menno. Wanneer ze naar de badkamer gaat, doet Menno iets in haar drinken. Véronique is nog steeds op zoek naar een tegenzet voor Fashion en hoopt hiervoor de hulp van Rudi te krijgen. Jelle bereidt een spreekbeurt voor over de 'Groote Oorlog', maar ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Trudy probeert Bart warm te maken voor de dansbenefiet, maar stoot alweer op een negatief antwoord. Stefanie verdiept zich in de administratie van Fashion Agency. Maarten gaat langs bij zijn vader in de Jan en Alleman. Thomas en Hannah willen met VDB Fashion meedoen aan een wedstrijd van de luchtvaartmaatschappij Airfree. Zjef vertelt aan Liesbeth dat hij op de hoogte is van haar plannen. 

Aflevering 49 (#5374) - donderdag 30 oktober 2014

Menno stuurt in naam van Evy een smsje naar zowel Mieke als Peter om ze niet ongerust te maken. Mieke vertrouwt het niet en wil de politie verwittigen. Peter geeft Thomas carte blanche voor de opdracht voor Airfree. Ondertussen zet June Véronique onder druk om ook mee te dingen naar de opdracht, maar daar is Veronique niet mee opgezet. Bart probeert Trudy te overhalen om net zoals Liesbeth verder te studeren. Trudy hoopt langs de andere kant nog steeds dat Bart met haar wil dansen. Maarten neemt definitief afscheid van Roos en beseft dat de hallucinaties moeten stoppen. Albert komt te weten dat Jelle aan een spreekbeurt werkt over de 'Groote Oorlog' en biedt zijn hulp aan. Niko ziet zijn oude vriend Jurgen terug in de Jan en Alleman. 

Aflevering 50 (#5375) - vrijdag 31 oktober 2014

Menno haalt de teugels strak aan, maar Evy weigert mee te werken. Al is ontsnappen ook geen mogelijkheid. Mieke wordt met de dag ongeruster, maar stuit op ongeloof van haar huisgenoten dat Evy iets overkomen is. Maarten is bereid de psychiater nog een kans te geven. Hij beseft dat zijn tijd met Roos tot het verleden behoort. In de Jan en Alleman smijt Kristina met geld, en Jan vertrouwt het niet. Albert begint aan de research voor de spreekbeurt van Jelle. Hij heeft een idee om de spreekbeurt naar een hoger niveau te tillen. Peter geeft Stefanie de job na de succesvolle proefperiode. Nadien worden hij en Stefanie uitgenodigd door Margot voor een exclusief feestje. Veronique gaat de opdracht van Airfree dan toch aannemen, maar zet June op haar plaats. Zjef maakt plannen om zelf een businessplan op te stellen voor de Foodbar. Want wat Liesbeth kan, kan hij beter.