FANDOM


Week 25

Week 26

Week 27

Aflevering 126 (#5451) - maandag 16 februari 2015

Veronique is erg aangedaan nu ze weet dat Bert uit de gevangenis is ontsnapt een jaar geleden. De situatie brengt Rudi wel op een nieuw idee om June uit hun leven te krijgen, maar denkt Veronique daar ook zo over? Guido en Emma staan voor een groot dilemma. Kiezen ze voor abortus of houden ze het kindje? Elias heeft zo zijn eigen mening over de situatie. Nena duikt opnieuw op en is helemaal ontredderd. Niko beseft dat ze haar isolement niet meer aankan en op het punt staat te breken. Leens vertrouwen in Faroud wankelt. Ook het vertrouwen tussen Stefanie en Thomas is nog altijd zoek. Mathias geeft Thomas de 40.000 euro voor Andy. Rita schakelt de hulp van Arno in om haar sollicitaties de deur uit te krijgen. Jan wordt wantrouwig en probeert Patrick uit te horen. 

Aflevering 127 (#5452) - dinsdag 17 februari 2015

Thomas gaat ver om alle bewijzen die Andy tegen hem heeft in handen te krijgen, maar maakt een cruciale fout. Mathias is er niet gerust in. Guido en Emma slagen er maar niet in een knoop door te hakken. Ze besluiten Leen in vertrouwen te nemen en Guido brengt Linda op de hoogte. Niko gaat in tegen de regels van zijn straathoekwerk en wil Nena helpen. Hij gaat op zoek naar de instelling in Brugge waar ze verbleef om meer informatie los te peuteren. Peter is niet te spreken over Evy's nieuwe plan om een boek over Bert Van den Bossche te schrijven. Bovendien vraagt hij zich af waarom ze zich de laatste tijd zo vreemd gedraagt. Ondertussen krijgt Peter diezelfde dag nog een nachtmerrie van Bert. Rita mag op sollicitatiegesprek en is er nu zeker van dat ze haar passie wil volgen. Veronique en June willen de strijdbijl begraven om Vero Bello opnieuw op het juiste spoor te krijgen. Thomas hoopt dat Stefanie hem nog een kans wil geven en vraagt haar mee uit eten. 

Aflevering 128 (#5453) - woensdag 18 februari 2015

Guido heeft zijn vader iets op te biechten. Jan vindt dat ook Emma's vader op de hoogte moet worden gebracht, maar die reageert helemaal anders dan Jan. Voor Frank is het duidelijk: Emma moet abortus plegen. Niko verdiept zich verder in het leven van Nena en vindt enkele aanknopingspunten. Hij hoopt in Brugge enkele familieleden te vinden. Leen is dolblij nu Farouds undercoveropdracht voorbij is. Bovendien maakt hij een belangrijke beslissing en trekt hij definitief bij haar in. Rita licht de familie in over haar plannen om aan de slag te gaan op een cruise. Peter licht Bart in over de nachtmerrie die hij had. Thomas nodigt Stefanie bij hem thuis en de twee kunnen hun problemen even vergeten. Tot Stefanie te weten komt dat Andy al enkele dagen vermist is.

Aflevering 129 (#5454) - donderdag 19 februari 2015

Stefanie gaat de confrontatie aan met Thomas. Hij heeft haar één en ander op te biechten over de confrontatie tussen hem en Andy. Linda en Jan proberen een gesprek aan te gaan met Frank, maar dat draait uit op een dovemansdiscussie. Voor hem is de zaak klaarduidelijk: Emma mag haar leven niet vergooien en moet abortus plegen. Rudi is het beu om meegesleurd te worden in de oorlog tussen June en Veronique . Hij stelt Veronique voor een ultimatum: ofwel zorgt ze ervoor dat June verdwijnt, of hij geeft zijn ontslag. Evy helpt Niko bij de zoektocht naar Nena's familie. Rita stelt aan Jan een nieuwe kuisvrouw voor, maar hij is allesbehalve onder de indruk. Trudy kan er niet mee lachen dat Bart zich tegenwoordig in gevaarlijke situaties stort door de familie. Toevallige voorbijgangers vinden het levenloze lichaam van Andy langs het kanaal.

Aflevering 130 (#5455) - vrijdag 20 februari 2015

Rita heeft een geschikte poetsvrouw gevonden om haar te vervangen: Anita. Ze is echter niet echt spraakzaam en Jan moet nog maar eens zijn twijfels meedelen. Leen en Marie-Rose zijn wel enthousiast. Veronique is bang voor een nieuwe aanval van June en hoopt dat Bart de telefoons van Vero Bello kan afluisteren. Met resultaat, want Bart komt te weten dat June met Bert Van den Bossche gebeld heeft. Niko heeft een vermoedelijk familielid van Nena gevonden, maar zij staat op het punt om naar Brussel te trekken. Frank probeert een gesprek met Guido aan te gaan om hem om te praten. Thomas zit in nauwe schoentjes en keert terug naar de boot van Andy om sporen te wissen. Daar wacht hem een onaangename verrassing. Hij komt in contact met Angelo, de pooier waarmee Andy samenwerkte. 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.