FANDOM


Week 34

Week 35

Week 36

Aflevering 171 (#5496) - maandag 20 april 2015

Ondanks het feit dat de gesprekken met Vero Bello zijn stopgezet, wil Thomas zijn plannen voor de internationalisering van Fashion doordrukken. Zonder medeweten van Peter wil hij Hannah naar Milaan sturen om daar de nodige voorbereidingen te treffen. Mathias brengt veel tijd door in het atelier van Patrick om aan een motor te werken, wat niet naar de zin is van Marie-Rose. De terugkeer van Delphine blijft door het hoofd van Agnes en Peter spoken. Ook Louise wordt ingelicht. Faroud vertelt Maarten dat hij geselecteerd is voor de selectieproeven van de Geheime Dienst. Maar om te kunnen slagen, zal hij wel zware fysieke en emotionele testen moeten afleggen. Het misverstand over Liesbeth en Ben is opgeklaard, maar Benny reageert nog altijd jaloers op hun hechte samenwerking. 

Aflevering 172 (#5497) - dinsdag 21 april 2015

Maarten verrast Evy met een ruiker bloemen om haar te bedanken voor haar steun. Evy vermoedt dat Maarten iets voor haar achterhoudt. Haar huisgenoten zijn er zeker van dat er gevoelens zijn tussen de twee. Mathias probeert Marie-Rose te overhalen om Louise naar school te brengen, maar zij sluit zich op. De discussies blijven zich opstapelen en Mathias zoekt toevlucht bij Agnes en Patrick. Liesbeth nodigt Ben uit om iets te gaan eten. Benny maakt zich ongerust wanneer hij haar niet kan bereiken. Thomas dwingt Hannah om naar Milaan te gaan. Zij ziet geen andere uitweg dan Peter op de hoogte te brengen van zijn plannen. Faroud helpt Maarten met zijn fysieke proef. Nadat Delphine naar alle Van den Bossches een vriendschapsverzoek via Facebook stuurde, weet iedereen dat ze voor het weekend naar huis mag gaan. 

Aflevering 173 (#5498) - woensdag 22 april 2015

Marie-Rose bemoeit zich meer en meer met Peters leven nu ze bij hem is ingetrokken. Op professioneel vlak wil Peter niet van een compromis weten: met June wil hij niet meer samenwerken. Als Mathias en Thomas hem van het tegendeel proberen te overtuigen, neemt hij de drastische beslissing om zich terug te trekken als CEO. Agnes komt in het oog van een storm te staan door de terugkeer van Delphine en krijgt het aan de stok met Freddy. Ook op Facebook zijn de reacties vernietigend. Maarten wordt door Faroud op de proef gesteld om zijn undercoverskills te oefenen. Liesbeth moet noodgedwongen liegen tegen Benny om de aanwezigheid van Ben in haar kamer te verbergen. Tussen Marie-Rose en Mathias is het nog steeds koude oorlog, zeker wanneer Mathias vertelt dat hij een deel van de scheepswerf wil huren. 

Aflevering 174 (#5499) - donderdag 23 april 2015

Maarten is volledig gefocust op zijn proef bij staatsveiligheid en heeft hierdoor geen aandacht voor Evy. Zij vraagt zich af waarom Maarten haar plotseling negeert, maar Faroud verbiedt Maarten om haar in te lichten over de selectieproeven. Iedereen maakt zich zorgen over de terugkomst van Delphine en dat zorgt voor veel extra stress bij Agnes. Freddy wakkert bovendien de onrust verder aan in de Jan en Alleman. Louise wil in het weekend liever niet buitenkomen en Peter vist bij Agnes en Leen uit of Delphine nog een gevaar kan vormen. Liesbeth heeft dagdromen over Ben en Kitty trekt haar conclusies. Thomas heeft afgesproken met Veronique om over de toekomst te praten, maar hij speelt het spel vuil om zowel haar als Peter van de samenwerking te overtuigen. Wanneer June te horen krijgt dat Peter zich wil terugtrekken, wil ze meteen de champagne bovenhalen. 

Aflevering 175 (#5500) - vrijdag 24 april 2015

Delphine mag voor het eerst de psychiatrische instelling verlaten en komt een weekend bij de familie Pauwels logeren. Peter en Trudy blijven het moeilijk hebben met haar komst, zeker nu blijkt dat Louise een nachtmerrie heeft gehad. Ook Liesbeth komt even naar huis. Benny kan zich niet van de indruk ontdoen dat zijn vrouw afstandelijker geworden is. Faroud onderwerpt Maarten aan een nieuwe test, maar raakt een gevoelige snaar door Roos weer op te rakelen. Intussen blijft Evy piekeren over Maarten. Haar humeur zakt naar een dieptepunt wanneer ze te horen krijgt dat Mieke haar te close met Niko vindt omgaan. June lijkt nu toch bereid om zich buiten de onderhandelingen met Fashion te houden. Rudi maakt een scène wanneer Zjef zonder verwittiging laat thuiskomt.