FANDOM


Week 38

Week 39

Week 40

Aflevering 191 (#5516) - maandag 18 mei 2015

Terwijl Thomas en Simon een toenadering blijven weigeren, verneemt Jan via Stefanie dat hij nog een kleinzoon heeft. Het nieuws komt ook Anna ter oren. Intussen vraagt Mathias aan Evy om voorlopig de leiding over Fashion op zich te nemen. Liesbeth is bij Ben ingetrokken en houdt dit angstvallig verborgen voor Benny. Rudi en Gunther zijn klaar om aan hun competitie te beginnen. Ze willen in één week tijd zo veel mogelijk ontwerpen maken. Rudi wil absoluut winnen, maar is bang voor zijn concurrent. Na zijn gesprek met Trudy laat Hannes aan Louise weten dat hij haar niet bij de organisatie wil. Veronique werkt in alle geheim aan een eigen internationaliseringsplan voor de Foodbar.

Aflevering 192 (#5517) - dinsdag 19 mei 2015

Simon maakt zijn opwachting in de Jan en Alleman. Jan en Stefanie trachten hem te overtuigen van de ernst van de situatie, maar dat lijkt maar weinig indruk op hem te maken. Bij Fashion is het contrast tussen Rudi en Gunther groot. De ene werkt ijveriger dan ooit, terwijl de andere de rust zelve is. Delphine mag eind deze week de instelling definitief verlaten. Wanneer Patrick voorstelt om haar alleen te laten gaan wonen, neemt Agnes hem dat alles behalve in dank af. Trudy heeft opnieuw een gesprek met Hannes en hoopt hem van gedachten te doen veranderen. Liesbeth maakt indruk op haar medestudenten. Faroud dwingt Bart tot een keuze die verschrikkelijke gevolgen zal hebben voor zijn gezin.

Aflevering 193 (#5518) - woensdag 20 mei 2015

Simon gaat er dan toch mee akkoord om Thomas te helpen en ondergaat de nodige onderzoeken. Rudi blijft worselen met de wedstrijd. Wanneer hij bovendien ontdekt dat Gunther al veel meer ontwerpen klaarheeft, begint hij zijn andere werk eens te meer te verwaarlozen. Patrick en Agnes leggen hun ruzie bij. Hannes sluit Louise weer in de armen en geeft haar de opdracht een groot cosmeticabedrijf aan te klagen dat nog altijd testen uitvoert op dieren. Liesbeth wil een gesprek aangaan met Ben, maar komt tot de vaststelling dat hun interesses nogal verschillen. Trudy is in de wolken als ze hoort wat Mieke en Leen allemaal van plan zijn voor het verrassingsfeest van Bart.

  • Bekijk de fotogalerij van deze aflevering.
  • In deze aflevering speelt Rikkert Van Dijck de rol van een dokter.

Aflevering 194 (#5519) - donderdag 21 mei 2015

Agnes is in de wolken nu Delphine morgen naar huis komt. Freddy stapt meteen met zijn petitie naar de burgemeester, maar het bezwaar krijgt geen gehoor. Zowel Hannes als Trudy zijn enthousiast over de flyeractie die Louise heeft opgezet tegen Galmego. De zaak dreigt echter een vervelend staartje te krijgen wanneer Louise het aan de stok krijgt met de bedrijfsleider. Nu door de afwezigheid van Peter en Thomas niemand aan het hoofd van VDB staat, wil June dat Veronique de dagelijkse leiding opeist. Intussen lijkt de redding voor Thomas nabij, want Simon mag zijn nier afstaan. Nieuwe complicaties dreigen echter roet in het eten te gooien.

Aflevering 195 (#5520) - vrijdag 22 mei 2015

Vandaag neemt Delphine definitief haar intrek bij de familie Pauwels. Trudy begrijpt niet waarom Mieke en Leen plots geen verrassingsfeestje voor Bart meer willen organiseren. Faroud luistert hun gesprek nauwlettend af. Rudi en Gunther leggen hun ontwerpen naast elkaar. Het resultaat biedt meteen stof voor een nieuwe wedstrijd. Mathias wil zelf op de directeurstoel van VDB gaan zitten om te vermijden dat Veronique de leiding overneemt. Intussen maakt Veronique aan Benny duidelijk dat het haar niet zal lukken om het Foodbar-project van Liesbeth af te snoepen. Thomas is dermate verzwakt dat een operatie niet meer tot de mogelijkheden behoort. Cédric stookt Louise op om de acties tegen Galmego te verscherpen.

  • Bekijk de fotogalerij van deze aflevering.
  • In deze aflevering speelt Rikkert Van Dijck de rol van een dokter.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.