FANDOM


Week 3

Week 4

Week 5

Aflevering 16 (#5341) - maandag 15 september 2014

Na het alarmerende nieuws over Liesbeth, keert Patrick halsoverkop terug uit Frankrijk. Zijn dochter blijkt gelukkig aan de beterhand, al is Patrick niet van plan om het voorval zonder gevolg te laten. Linda is bloednerveus voor de nakende première en kan het niet laten om de hele dag te oefenen, ten koste van haar gezin. Marie-Rose werkt vanaf vandaag officieel voor Vero Bello, al durft ze dit nog niet aan Peter te vertellen. Intussen wordt meteen duidelijk dat de samenwerking tussen haar en June alles behalve hartelijk zal verlopen. Mathias probeert te skypen met Agnes, die nog steeds in Frankrijk verblijft. Sam en Faroud hebben aanwijzingen dat Roos niet meer in leven is, maar besluiten de lippen stijf op elkaar te houden.

  • Kijkcijfers: 698.333 live kijkers (27,80% marktaandeel)

Aflevering 17 (#5342) - dinsdag 16 september 2014

Patrick blijft het ziekenhuispersoneel verantwoordelijk achten voor de toestand van LiesbethNiko stelt de voorbereidingen van zijn huwelijk verder uit. Zowel bij Fashion als bij Vero Bello speelt het idee om Thomas een job aan te bieden. Rita lijkt Cédric te motiveren door hem te helpen bij zijn huiswerk, maar bemoeienissen van Veronique gooien al snel roet in het eten. Mathias denkt eraan een secretaresse in dienst te nemen. Een nieuwe ontmoeting tussen Maarten en de terroristen krijgt een onverwachte wending wanneer het gezelschap erin slaagt de politie van zich af te schudden. Vervolgens wordt Maarten met een wagen naar een onbekende bestemming gestuurd.

  • Kijkcijfers: 643.104 live kijkers (28,15% marktaandeel)

Aflevering 18 (#5343) - woensdag 17 september 2014

Bart ziet geen andere uitweg dan te liegen tegen de familie over Maartens verdwijning. Hij vertelt hen dat Maarten opnieuw naar Pakistan vertrokken is om Roos te zoeken. Ondertussen zit Maarten nog steeds opgesloten in een kelder. Linda ziet het niet zitten om te repeteren en vraagt Maud om haar te vervangen. Mathias heeft een verrassend gesprek via skype wanneer hij niet zijn zus, maar een andere Agnes Moelaert voor zijn neus krijgt. June probeert contact met Louise te zoeken en maakt van de gelegenheid gebruik om aan Peter te vertellen dat zijn moeder nu voor Vero Bello werkt. Stefanie vertelt aan Thomas dat ze gevoelens voor hem heeft. 

Aflevering 19 (#5344) - donderdag 18 september 2014

Maarten is nog steeds spoorloos. Jan begrijpt niet dat de politie hem niet kan opsporen. Leen probeert haar vader gerust te stellen en krijgt bezoek van een bezorgde Faroud. Véronique beseft dat ze niet genoeg tijd heeft voor Cédric. Ondertussen gaat Peter meer dan ooit de strijd aan met Vero Bello. Marie-Rose voelt zich schuldig tegenover haar zoon. Mathias heeft opnieuw een gesprek met Agnes via Skype en probeert dit voor Marie-Rose geheim te houden. Stefanie kan de afwijzing van Thomas maar moeilijk verwerken en wil hem liever niet meer zien. Wanneer ook Hannah afwijzend reageert, besluit Thomas zijn koffers te pakken. 

  • Kijkcijfers: 700.183 live kijkers (27,84% marktaandeel)

Aflevering 20 (#5345) - vrijdag 19 september 2014

Linda maakt zich klaar voor de grote musicalpremière. De zenuwen gieren haar door het lijf. Tijdens haar performance is daar echter niets van te merken en ze krijgt een staande ovatie van de zaal. Benny heeft alles in gereedheid gebracht voor de thuiskomst van Liesbeth. Véronique vraagt zich af waarom Cédric zo opstandig is tegen haar omdat hij duidelijk liever tijd met Rita spendeert. Marie-Rose gaat met Peter praten. Mathias heeft een geheimzinnig afspraakje met Agnes en besluit dit achteraf tegen Marie-Rose te vertellen. Thomas laat weten dat hij zowel het jobaanbod van Peter als van Veronique afwijst. Hannah probeert hem tegen te houden door eerlijk te zijn over haar gevoelens. Maarten krijgt van de terroristen te horen dat hij een bom moet plaatsen in een winkelcentrum.