FANDOM


Week 4

Week 5

Week 6

Aflevering 21 (#5346) - maandag 22 september 2014

Na zijn babbel met Hanne komt Thomas op zijn stappen terug. Hij besluit bij de bende te blijven wonen en denkt er ook aan om de job bij VDB te aanvaarden. Trudy uit kritiek op de agressieve marketingcampagne van Peter, al lijkt die wel zijn vruchten af te werpen. Bij Vero Bello wordt intussen aan een tegenaanval gewerkt. Mieke blijft zich zorgen maken over haar nakende huwelijk. Veronique krijgt van Cédric het verwijt dat ze nooit tijd voor hem vrijmaakt. De tiener vindt alsmaar meer steun bij RitaEvy heeft Andreas uitgenodigd voor haar herfstbarbecue, maar de avond verloopt voor haar minder fijn dan verwacht. Maarten wil Roos koste wat het kost levend terugzien en besluit daarom mee te werken aan de nieuwste actie van de terroristen. Intussen komen Sam en Faroud erachter dat dezelfde groepering recent een dodelijke bomaanslag heeft gepleegd in Duitsland. De nieuwe Skypesessie van Agnes en Mathias krijgt tot zijn verbazing een pikant tintje.

  • Kijkcijfers: 723.206 live kijkers (27,35% marktaandeel)

Aflevering 22 (#5347) - dinsdag 23 september 2014

Thomas besluit om de job bij VDB te aanvaarden. Intussen slaagt hij erin de ruzie met Stefanie bij te leggen. De restylingcampagne van Vero Bello lijkt een financiële krater te zullen slaan, maar June is bereid om deze persoonlijk te dragen. Andreas probeert zijn dubbele agenda verborgen te houden voor Evy. De ruzie tussen Veronique en haar zoon Cédric bereikt een nieuw hoogtepunt. Mathias ontvangt een pikante video van Agnes. De terroristen sturen Maarten naar een winkelcentrum om er een bomaanslag te plegen. Het manouvre wordt opgepikt door de politie. Faroud en zijn manschappen openen een race tegen de klok, terwijl Sam zich op een mogelijke bevrijding van Roos stort.

  • Kijkcijfers: 762.549 live kijkers (28,17% marktaandeel)

Aflevering 23 (#5348) - woensdag 24 september 2014

De politie valt binnen bij de terroristen en komt tot de droevige ontdekking dat Roos haar avontuur niet heeft overleefd. Intussen kan Faroud maar op het nippertje vermijden dat Maarten samen met het winkelcentrum de lucht invliegt. De politieman is zwaar aangedaan door de gebeurtenissen en zoekt troost bij Leen. Een dag later geeft Sam hem de opdracht om ervoor te zorgen dat Bart, Trudy en Leen het verhaal in de doofpot laten zitten. Hij stuit hierbij op hevig protest van Trudy, die niet van plan is om de familie zomaar iets voor te liegen. Intussen begint Thomas vol ambitie aan zijn nieuwe job, al jaagt hij al meteen Hanne in het harnas door haar extra werk te bezorgen. Bij Vero Bello krijgt de restylingsactie stilaan vorm nu Stefanie wordt aangetrokken om het project te ondersteunen. Mathias besluit om Agnes uit zijn contactenlijst te wissen. Evy ontdekt dat Andreas in Amsterdam nogal close is met zijn nieuwste schrijfster Vanessa. De ruzie tussen Veronique en Cédric raakt maar niet opgelost. 

  • Kijkcijfers: 732.504 live kijkers (28,54% marktaandeel)

Aflevering 24 (#5349) - donderdag 25 september 2014

Bart krijgt de moeilijke opdracht om aan zijn vader en Linda te vertellen dat Roos dood is. Ook Leen heeft het niet makkelijk nu Maarten tijdelijk bij haar intrekt. Niko organiseert een brainstorm voor zijn huwelijk met Mieke, maar er komen weinig bruikbare ideeën aan bod. Evy maakt zich zorgen over Andreas' nieuw aanstormend talent Vanessa. Ze probeert haar jaloezie te onderdrukken. Liesbeth is blij met de steun van Benny en bedankt hem op een bijzondere manier. Mathias wordt gestalked door Agnes. Anna maakt het haar persoonlijke missie om de wraakactie van Veronique stop te zetten. Ze zet haar kleindochter dan ook op haar plaats. Faroud en Leen praten over hun kus terwijl Maarten het moeilijk heeft met zijn aanwezigheid.

  • Kijkcijfers: 661.721 live kijkers (26,87% marktaandeel)

Aflevering 25 (#5350) - vrijdag 26 september 2014

Bart krijgt te horen dat hij niet meer welkom is bij Maarten en is er het hart van in. Maarten zelf kan de hele affaire niet zomaar in de doofpot steken en besluit een journalist te contacteren. Leen probeert hem op andere gedachten te brengen, terwijl ze opnieuw afspreekt met FaroudMarie-Rose krijgt van de bomma de opdracht om terug vrede in de familie te brengen. Ze besluit een etentje met Véronique en Peter te organiseren. Jan en Niko willen een herdenkingsdienst organiseren voor Roos. Mathias krijgt opnieuw bezoek van een opdringerige Agnes. Evy kan haar jaloezie tegenover Vanessa maar moeilijk verbergen, en probeert te weten te komen waarom ze zo speciaal is. 

  • Kijkcijfers: 700.312 live kijkers (29,12% marktaandeel)