FANDOM


Week 15

Week 16

Week 17

Aflevering 76 (#6064) - maandag 11 december 2017

Leen krijgt een harde klap te verwerken. Faroud, Jan en Guido proberen haar te steunen. Wout heeft Louise iets uit te leggen. Zij doet echter een nieuwe onthutsende ontdekking. Anna doet Jan een financieel voorstel. Benny beledigt Ward en krijgt de volle laag van Hanne.

Aflevering 77 (#6065) - dinsdag 12 december 2017

Peter dwingt Louise om toch naar school te gaan. Hij licht ook Trudy in. Leen wordt gecontacteerd door één van de dokters uit de Orde der Artsen. Wim wil het volledige hoederecht over Lieselotje opeisen. Leen wil dat Jan zijn aanhoudende hoest laat onderzoeken. Benny blijft zijn bedenkingen hebben bij het leeftijdsverschil tussen Hanne en Ward.

Aflevering 78 (#6066) - woensdag 13 december 2017

Leen heeft een moeilijke knoop door te hakken en praat met Mieke. Stefanie probeert Viv en Benny te koppelen. Cédric wil Louise steunen nu ze een moeilijke periode doorstaat. Lars biedt Veronique haar oude job als financieel directeur terug aan. Maar wat vindt Mathias daarvan?

Aflevering 79 (#6067) - donderdag 14 december 2017

Lars vraagt Peter om nog eens met Veronique te praten. Wim schakelt Mieke in om een namiddag op Lieselotje te passen. Niko krijgt verrassend nieuws van haar te horen. Louise heeft het moeilijk op school. Peter denkt erover na om de politie in te schakelen. Hanne vindt dat Zjef te veel beslag legt op Ward.

Aflevering 80 (#6068) - vrijdag 15 december 2017

Veronique probeert haar relatie met Mathias te redden door een afspraak te maken met een relatietherapeut. Een gesprek met Marie geeft Louise nieuwe goede moed. Peter krijgt schokkend nieuws te horen van Amelie. Faroud neemt een beslissing en licht Leen in. Rudi speelt de jaloerse echtgenoot...

  • Eerste aflevering met Sabedin Alii (Daniël).
  • In de korte inhouden staat 'dat een gesprek met Marie Louise nieuwe goede moed geeft', maar over dit gesprek wordt niets gezegd in de aflevering.