FANDOM


Week 3

Week 4

Week 5

Aflevering 16 (#6224) - maandag 17 september 2018

Mieke en v zijn erg geschrokken door Niko's gedrag. Jan wil weten wat er aan de hand is. Hanne legt Ward haar schoenenontwerp voor. Veronique krijgt de resultaten van haar leugendetectortest. Brigitte kan niet begrijpen dat Lars koppig blijft geloven in de onschuld van Veronique. Benny maakt zich zorgen over Alfons.

Aflevering 17 (#6225) - dinsdag 18 september 2018

Mieke heeft geen vat op Niko en moet met lede ogen aanzien hoe moeilijk hij het heeft. Rudi geeft goede raad. Marie heeft iets goed te maken bij Cédric. Hij houdt haar op een afstand. Quinten neemt afstand van Hanne. Alfons is onvindbaar...

Aflevering 18 (#6226) - woensdag 19 september

Niko beseft dat het hoog tijd is om stappen te ondernemen. Patrick schakelt Anna en Albert in om met Alfons te praten. Brigitte zoekt Veronique op. Haar bezoek blijft niet zonder gevolgen. Jenny stelt Jan voor om voor hem te koken.

Aflevering 19 (#6227) - donderdag 20 september 2018

Lars confronteert Marie. Hij besluit Veronique een brief te schrijven. Brigitte zoekt opnieuw toenadering tot haar zoon. Hanne is in de wolken na haar afspraakje. Emma reageert echter sceptisch. Robyn mist Jonas. Jan lucht zijn hart bij Jenny.

Aflevering 20 (#6228) - vrijdag 21 september 2018

Niko ligt in de knoop met zijn gevoelens. Benny probeert een brug te slaan tussen Robyn en Jonas. Jenny hoopt vurig op een hereniging tussen haar kinderen. Ze volgt het advies van Jan. Mathias heeft nagedacht over het voorstel van Lars.