Fandom

Familie Wiki

Seizoen 2: Adoptie eindigt in drama

2,828pages on
this wiki
Add New Page
Comments0 Share

Seizoen 2

Seizoensfinale: Adoptie eindigt in drama

Algemene Informatie

De seizoensfinale van het tweede seizoen vond (vermoedelijk) plaats op 22 mei 1993. Het is de 180ste aflevering van het seizoen en de 290ste aflevering van de reeks.

Inhoud

Adoptie van Lovely

Marleen en Ben zijn in de wolken want hun adoptiedochtertje: Lovely is aangekomen in de luchthaven. Achteraf volgt er een feestje bij Anna maar wanneer Marleen naar buiten gaat om een fles jenefer te kopen, horen we een schril geluid..

De ontvoering van Guido

Bij Marie-Rose thuis komt een geheimzinnige brief toe, met de aanwijzingen voor het vinden van een videocasette. Even later bekijken Peter, Marie-Rose en Julienne de video, waarop Guido zwaar wordt toegetakeld.

Galerij

Aanwezige personages

Vervolg

Marleen werd omvergereden door een auto en is op slag dood. Ben en Lovely zullen uiteindelijk naar Afrika verhuizen. Peter gaat op zoek naar zijn vader, die vastgehouden wordt door de maffia.

Trivia

Seizoensfinales
Seizoen 1: Verkrachting en ongevalSeizoen 2: Adoptie eindigt in dramaSeizoen 3: Auto in het kanaalSeizoen 4: Collectieve zelfmoordSeizoen 5: Rita ontvoert PierrotSeizoen 6: De ontploffingSeizoen 7: Schietpartij op zeeSeizoen 8: VoedselvergiftigingSeizoen 9: Drama in het kasteelSeizoen 10: De terugkeer van BartSeizoen 11: De vliegtuigkapingSeizoen 12: De vliegtuigcrashSeizoen 13: Huwelijk op MaltaSeizoen 14: Cédric is vermistSeizoen 15: Huwelijk in KroatiëSeizoen 16: De ondergang van VDBSeizoen 17: Ontvoering en valpartijSeizoen 18: Confrontatie met LatourSeizoen 19: Het verboden huwelijkSeizoen 20: Vuur en wraakSeizoen 21: Drama op teambuildingSeizoen 22: Buurtfeest in mineurSeizoen 23: De strijd om Peter

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.