FANDOM


Seizoen 2

Seizoensfinale: Adoptie eindigt in drama

Algemene Informatie

De seizoensfinale van het tweede seizoen vond (vermoedelijk) plaats op 22 mei 1993. Het is de 180ste aflevering van het seizoen en de 290ste aflevering in totaal.

Inhoud

Adoptie van Lovely

Marleen en Ben zijn in de wolken want hun adoptiedochtertje: Lovely is aangekomen in de luchthaven. Achteraf volgt er een feestje bij Anna maar wanneer Marleen naar buiten gaat om een fles jenefer te kopen, horen we een schril geluid..

De ontvoering van Guido

Bij Marie-Rose thuis komt een geheimzinnige brief toe, met de aanwijzingen voor het vinden van een videocasette. Even later bekijken Peter, Marie-Rose en Julienne de video, waarop Guido zwaar wordt toegetakeld.

Galerij

Aanwezige Personages

Vervolg

Marleen Van den Bossche werd omvergereden door een auto en is op slag dood. Ben Van der Venne en Lovely Van der Venne zullen uiteindelijk naar Afrika verhuizen. Peter Van den Bossche gaat op zoek naar zijn vader, die vastgehouden wordt door de maffia.

Trivia

Voorganger

Volgende

Seizoen 1: Verkrachting en ongeval Seizoen 3: Auto in het kanaal
Seizoensfinales
Seizoen 1: Verkrachting en ongevalSeizoen 2: Adoptie eindigt in dramaSeizoen 3: Auto in het kanaalSeizoen 4: Collectieve zelfmoordSeizoen 5: Rita ontvoert PierrotSeizoen 6: De ontploffingSeizoen 7: Schietpartij op zeeSeizoen 8: VoedselvergiftigingSeizoen 9: Drama in het kasteelSeizoen 10: De terugkeer van BartSeizoen 11: De vliegtuigkapingSeizoen 12: De vliegtuigcrashSeizoen 13: Huwelijk op MaltaSeizoen 14: Cédric is vermistSeizoen 15: Huwelijk in KroatiëSeizoen 16: De ondergang van VDBSeizoen 17: Ontvoering en valpartijSeizoen 18: Confrontatie met LatourSeizoen 19: Het verboden huwelijkSeizoen 20: Vuur en wraakSeizoen 21: Drama op teambuildingSeizoen 22: Buurtfeest in mineurSeizoen 23: De strijd om PeterSeizoen 24: Het wraakplan van JuneSeizoen 25: De strijd met JuneSeizoen 26: Dubbelhuwelijk en ontvoering