FANDOM


Seizoen 8 Seizoen 9 Seizoen 10


Seizoen 9

  • Uitzendperiode: 30 augustus 1999 – 6 juni 2000
  • Uitzendritme: 6 afleveringen per week
  • Aantal afleveringen: 242
1677 - 30 augustus 1999

De vakantie aan zee is voor Maarten, Leentje, Pierrot, Enrique en de andere kinderen een nachtmerrie geworden. De deelnemertjes van de zeeklassen en hun begeleiders hebben botulisme opgelopen en vechten in verschillende ziekenhuizen voor hun leven. Nele voelt zich sterk genoeg om in het hospitaal de handen uit de mouwen te steken. Ze wijkt geen moment van haar dochtertje. Maarten is in kritieke toestand met de Seaking naar een ander ziekenhuis overgebracht. Voor Anna is de angst om haar kleinkinderen ondraaglijk en ze krijgt een hartaanval.

1678 - 31 augustus 1999

Nele is opgelucht wanneer de dokter vertelt dat ze vandaag het ziekenhuis mag verlaten. Ook Jan en de kinderen zijn door het dolle heen en zetten de mama in de bloemetjes. Maar ook de andere Van den Bossches tonen aan Nele hun waardering en vriendschap. Met Noortje gaat het niet zo goed. Zij kan de miskraam niet verwerken en zakt weg in een depressie. Bart en Brenda krijgen het bezoek van de graaf en de gravin.

1679 - 1 september 1999

Anna en Albert zijn morgen vijftien jaar getrouwd. Dat moet uiteraard gevierd worden en Guido heeft bij hem thuis een feestje georganiseerd. Alle Van den Bossches en de intiemste vrienden zijn uitgenodigd. Bart en Monique hebben elk groot nieuws en willen van de gelegenheid gebruik maken om de familie op de hoogte te brengen. Jolien is nog altijd stapelverliefd op Peter, maar ze vindt het vervelend om verstoppertje te spelen. René maakt zich zorgen over Noortje, die de miskraam niet kan verwerken.

1680 - 2 september 1999

Anna en Albert zijn vijftien jaar getrouwd. Ze maken extra vroeg hun opwachting bij Guido, die een feestje heeft georganiseerd. Ook de graaf en de gravin, Henk, Monique en haar vriend Guy, en René zijn van de partij. Jolien vindt het vervelend dat zij niet werd uitgenodigd en ze stort haar hart uit bij Babette. Tijdens de party doet Bart een belangrijke mededeling.

1681 - 3 september 1999

Jan is op zijn tenen getrapt door de beslissing die Guido genomen heeft wat de directie van Van den Bossche Systems betreft. Het politieonderzoek naar de dood van Didier is eindelijk afgerond. Nele krijgt een interessant aanbod van Guy, de vriend van Monique. Rob en Rita hebben een verrassing voor de familie.

1682 - 4 september 1999

Bart heeft besloten om een jaar verlof zonder wedde te nemen en gedurende die tijd in het buitenland te gaan studeren. Brenda en hun dochtertje blijven in Vlaanderen wonen. Marthe is niet te spreken over de beslissing van haar schoonzoon. Guido wordt voorgesteld aan de nieuwe vriendin van Peter.

1683 - 6 september 1999

Anna en Albert hebben voor hun vijftiende huwelijksverjaardag een reis naar Andorra gekregen van hun kinderen, kleinkinderen en vrienden. Het koppel maakt meteen werk van de organisatie van de trip. Vandaag begint Peter aan zijn opleiding. Bart is niet meer zo zeker van zijn stuk en twijfelt of hij wel de goede beslissing heeft genomen. Guido zet zijn zoon Peter op zijn plaats.

1684 - 7 september 1999

Peter weet dat hij over de schreef is gegaan en verontschuldigt zich bij Els. Monique praat met haar ex-man Jan over Miekes appartement. Anna en Albert hebben de handen vol met de organisatie van hun reis naar Andorra. Henk wil een nieuw project opstarten. Trudy maakt haar opwachting in “De Bananja”.

1685 - 8 september 1999

Pierrot vindt het vreemd dat zijn klasgenootjes hun plechtige communie niet doen. Monique en haar vriend Guy plannen een avondje opera. Jan verzet zich tegen het plan van zijn ex om de flat van hun dochter Mieke te verkopen. René krijgt onverwacht bezoek. Is er een kink in de kabel tussen Jolien en Peter?

1686 - 9 september 1999

Monique en Guy genieten van de operavoorstelling. Anna en Albert gaan in Yerseke op bezoek bij Rita en haar gezin. Pierrot heeft het er moeilijk mee dat hij zijn plechtige communie niet in Nederland kan doen. Het ziet er naar uit dat René en Noortje er zullen in slagen om hun relationele problemen te overwinnen.

1687 - 10 september 1999

Nele vindt dat Jan zich meer met haar en kinderen moet bezighouden. Walter heeft mogelijk een oplossing voor het probleem van Pierrot. Vandaag wordt in het ziekenhuis de cardiologische afdeling geopend, waarvan Guy de leiding heeft. Peter verzet zich tegen Walters voorstel om Enrique te laten dopen.

1688 - 11 september 1999

Monique is teleurgesteld in Guy’s gedrag van gisterenavond. Anna vindt het verschrikkelijk dat Peter weigert om Enrique te laten dopen. Trudy krijgt een verrassend geschenk van de graaf en de gravin. Rob en Rita willen hun huwelijksverjaardag vieren.

1689 - 13 september 1999

Thomas kan het niet laten om kritiek te geven op Monique. Henk ontmoet een oude bekende op het circuit van Zolder. Bart piekert nog altijd over zijn plan om in Amerika te gaan studeren. Walter krijgt slecht nieuws.

1690 - 14 september 1999

Henk gaat een nieuwe uitdaging aan. Monique praat met Nele over haar problemen met de kinderen van haar vriend Guy. Noortje en René gaan op bezoek bij Els. Marthe is er nog altijd niet over te spreken dat haar schoonzoon Bart in Amerika wil gaan studeren.

1691 - 15 september 1999

Els vertelt Guido over de verloving van René en Noortje. Peter vindt het nodig om op kantoor iedereen de les te spellen. Jan heeft het er moeilijk mee dat hij het appartement van Mieke moet verkopen. Jolien vindt dat het tijd wordt dat Peter haar officieel introduceert bij de familie.

1692 - 16 september 1999

Noortje weet niet wat ze van Trudy moet denken. Monique zet Femke en Thomas, de kinderen van Guy, op hun plaats. Jaak probeert het Henk naar de zin te maken op het racecircuit. Noortje nodigt Rikkert en Babette uit tijdens René’s afwezigheid.

1693 - 17 september 1999

Noortje maakt plannen voor het weekend. Guy heeft met zijn zoon en dochter een gesprek over Monique. Overmorgen vertrekken Anna en Albert naar Andorra. René biedt aan om hen naar het station te brengen. Monique krijgt verrassend bezoek in haar restaurant.

1694 - 18 september 1999

Anna is aangenaam verrast door René’s aanbod om haar en Albert naar het station te brengen. Jolien en Rik zijn geïnteresseerd in Miekes appartement, maar er zijn nog andere kandidaten. Femke en Thomas, de kinderen van Guy, zetten hun spelletje met Monique verder.

1695 - 20 september 1999

Vandaag vertrekken Anna en Albert met de trein naar Andorra. Jan brengt Monique op de hoogte over de stand van zaken van Miekes appartement. Henk heeft het naar zijn zin op het autocircuit. Wat doet René op dezelfde trein als Anna en Albert?

1696 - 21 september 1999

René en Albert doen allebei een verrassende ontdekking in Andorra. Voor René betekent dit het einde van zijn problemen, voor Albert slechts het begin. Anna is helemaal overstuur en brengt haar kinderen op de hoogte.

1697 - 22 september 1999

Guido en Walter overwegen om Anna en Albert na te reizen, maar de misverstanden zijn inmiddels van de baan. Peter krijgt onverwacht bezoek op kantoor.

1698 - 23 september 1999

Peter ontvangt een postpakket, waarvan de inhoud Guido woedend maakt. René verrast Noortje. Anna en Albert krijgen in Andorra het gezelschap van Sylvie. Er gaat een en ander fout bij het reinigen van de vloerbekleding ten huize Jan en Nele. Henk voelt zich niet lekker in zijn vel.

1699 - 24 september 1999

Bart en Guido storen zich aan Peters houding. Albert beleeft een schitterende tijd in Andorra. Femke heeft met Monique een gesprek over haar moeder. Jolien en Peter trekken er een weekendje op uit.

1700 - 25 september 1999

Els en Guido vangen Enrique op, die zich zorgen maakt over zijn papa. Walter heeft een tijdelijke oplossing voor het probleem van Jan en Nele. Het stoort Anna dat haar echtgenoot al zijn aandacht op Sylvie richt. Bart en Brenda testen de nieuwe videocamera uit.

1701 - 27 september 1999

Albert is op zoek naar Anna, die een verrassing voor hem in petto heeft. Brenda maakt zich zorgen over haar dochtertje want de kleine meid maakt hoge koorts. Ook Nele heeft kopzorgen. Bart neemt afscheid op kantoor. De problemen met de sporttassen zijn nog altijd niet opgelost.

1702 - 28 september 1999

Anna en Albert genieten van hun laatste dag in Andorra. Iedereen is bezorgd om het ernstig zieke dochtertje van Brenda en Bart. Hij besluit zijn vertrek naar Amerika uit te stellen.

1703 - 29 september 1999

Anna en Albert zijn terug thuis. Walter licht hen meteen in over de ziekte van hun achterkleinkind. Guido, Els en Peter maken plannen voor het doopfeest van Enrique. Peter is er niet over te spreken dat Bart zijn vertrek naar Amerika heeft uitgesteld.

1704 - 30 september 1999

Jolien is er niet over te spreken dat Peter hun relatie geheim wil houden. Trudy bereidt zich voor op haar rij-examen. Henk wil voor zijn nieuwe project naar Duitsland vertrekken. Alle Van den Bossches zijn opgelucht als blijkt dat Hannah aan de beterhand is.

1705 - 1 oktober 1999

Henk stelt Nicky voor om hem naar Duitsland te vergezellen. Maarten en Leentje zijn teleurgesteld omdat ze niet lang bij Hannah mogen blijven. Jan en Nele kibbelen over de nieuwe vloerbekleding. Peter vraagt aan Anna of zij meter wil zijn van Enrique, maar zij heeft een ander voorstel.

1706 - 2 oktober 1999

Rita is verrast door de vraag van Peter om de meter van zijn zoontje Enrique te worden. Babette en Rikkert maken toekomstplannen. Bart en Brenda zijn opgelucht nu ze de verzekering hebben gekregen dat hun dochtertje volledig zal herstellen. Monique krijgt verrassend bezoek in “De Lork”.

1707 - 4 oktober 1999

Rita is teleurgesteld omdat ze slechts tweede keuze is voor het meterschap. In afwachting van de nieuwe vloerbekleding verhuizen Jan en Nele alle meubelen. Rita en Rob bespreken met Peter, Els en Guido de plannen omtrent het mosselsouper. Femke en Thomas zijn vastbesloten om Monique het leven zuur te maken.

1708 - 5 oktober 1999

Jan heeft een ongelukje met de stofzuiger. Peter maakt met Walter en Anna afspraken voor het doopfeest van zijn zoontje Enrique. Hij probeert ook Rita op kosten te jagen. Nicky praat met Monique over Henk. Er wacht hem trouwens een verrassende thuiskomst.

1709 - 6 oktober 1999

Bart en Brenda krijgen goed nieuws: hun dochtertje mag morgen naar huis. Peter wil niet dat Jolien meegaat naar het doopfeest. Veronique maakt haar opwachting in “De Bananja”. Jan zoekt Thomas op in verband met het appartement van Mieke.

1710 - 7 oktober 1999

Els en Veronique hebben een gesprek over Henk. Jan kan eindelijk het appartement van Mieke verkopen. Anna kan niet wachten tot ze de kleine Hanna terugziet. Nele krijgt een geschenk. Nicky en Henk voelen zich tot elkaar aangetrokken. In “De Bananja” zijn twee vreemde heren op zoek naar Peter.

1711 - 8 oktober 1999

René licht Els in over de twee duistere figuren in “De Bananja”. Brenda zet haar moeder op haar plaats. Babette waarschuwt Jolien dat Peter haar aan het lijntje houdt. Els en Guido nodigen Monique en Guy uit op het doopfeest van Enrique. Rob en Rita drinken zich moed in.

1712 - 9 oktober 1999

Alle Van den Bossches wonen de doopplechtigheid van Enrique bij. Pierrot is boos omdat zijn mama een kater heeft. Tijdens het feest laat Rita zich opnieuw gaan. Anna ergert zich blauw.

1713 - 11 oktober 1999

Peter krijgt het bezoek van Chris en Daniël. Henk leeft zich uit op het circuit van Zolder. Nele wil een tupperware-avond organiseren. Veronique overweegt om “Linea Veronica” naar België te brengen. Rob en Rita maken ruzie over Pierrot.

1714 - 12 oktober 1999

Er wacht Veronique een onaangename surprise. Jan wil Nele verrassen en vraagt Brenda om hem daarbij te helpen. Rob neemt bokslessen. Peter gaat met Chris en Daniël stappen en schrikt zich te pletter als zijn vrienden in “De Bananja” zijn.

1715 - 13 oktober 1999

Trudy heeft verhuisproblemen. Brenda gaat met Nele winkelen en ondertussen bereidt Jan de verrassing voor zijn echtgenote verder voor. Els en Guy kunnen het goed met elkaar vinden. Jan ontpopt zich tot de perfecte gastheer tijdens de tupperware-avond.

1716 - 14 oktober 1999

Rita verontschuldigt zich voor haar gedrag van het afgelopen weekend. Bart vraagt raad aan Guido in verband met Boston. Maarten logeert bij Anna en Albert. Henk gaat helemaal op in zijn nieuwe hobby. Bart schrikt wanneer hij Thomas bij Brenda aantreft. Femke verstoort het gesprek van Guy en Monique.

1717 - 15 oktober 1999

Monique praat met Guido over Femkes uitlatingen. Peter is er niet over te spreken dat René Veronique wil helpen en hij brengt ook zijn vader op de hoogte over Henks afwezigheid op het FAIC. Rob stelt Rita en Pierrot voor aan zijn bokspartner. Guido spelt Henk de les.

1718 - 16 oktober 1999

Thomas en Femke brengen het weekend door in het kasteel van Rullingen. Bart en Brenda krijgen het bezoek van Noortje en René. Veronique vraagt het advies van René bij de inrichting van haar kantoor. Thomas smeedt een plan om Trudy te charmeren.

1719 - 18 oktober 1999

Enrique verveelt zich. Nicky probeert Henk op te beuren. Bart neemt een besluit in verband met Amerika. Rita is er niet voor te vinden dat Pierrot karatelessen wil nemen. René en Noortje hebben trouwplannen.

1720 - 19 oktober 1999

Rob is kwaad op Rita omdat ze zich weer eens heeft laten gaan. Thomas vraagt Monique uit over Trudy’s verleden. Rikkert heeft zijn bedenkingen over de trouwplannen van Noortje en René. Veronique stort haar hart uit bij Els. Henk trekt zijn conclusies uit de houding van Guido.

1721 - 20 oktober 1999

Henk is met het verkeerde been uit bed gestapt. Babette nodigt Rikkert uit voor een etentje. Rob en Rita hebben ruzie. Anna heeft er een probleem mee dat Rob wil boksen.

1722 - 21 oktober 1999

Anna maakt zich zorgen over Pierrot en Rita. Babette heeft verrassend nieuws. Tussen Peter en Henk komt het weer tot een heftige discussie. Guido wil de gemoederen bedaren, maar verliest het evenwicht en valt.

1723 - 22 oktober 1999

Iedereen maakt zich zorgen over Guido, die een zware val heeft gemaakt. Hij kan onmogelijk werken en zonder hem loopt het bij VDB Systems helemaal in het honderd. Henk en Nicky maken plannen.

1724 - 23 oktober 1999

Veronique heeft Herwig aangeworven als manager. Rita wil niet dat Pierrot karateles volgt en ze krijgt hierdoor ruzie met Rob. Thomas organiseert een etentje voor Trudy.

1725 - 25 oktober 1999

Het stoort Peter dat Babette opnieuw niet naar kantoor gekomen is. Hij heeft niet het flauwste vermoeden dat ze een afspraak heeft bij de gynaecoloog, waar haar zwangerschap bevestigd wordt. Het goede nieuws wordt onmiddellijk aan Noortje en René verteld. Noortje wordt zelfs gevraagd om doopmeter te worden én ze zal fungeren als getuige tijdens het huwelijk van Babette en Rikkert.

1726 - 26 oktober 1999

Bij de Van den Bossche’s en hun vrienden is de verslagenheid zeer groot. Niemand begrijpt hoe het tragische ongeval is gebeurd. Rechercheur Lits verstoort brutaal de herdenkingsavond.

1727 - 27 oktober 1999

Rik en Peter worden aan een kruisverhoor onderworpen door rechercheurs Lits en Janssens. De spanningen tussen Rob en Rita lopen hoog op. Thomas is nog altijd op de versiertoer.

1728 - 28 oktober 1999

De begrafenis vindt in alle intimiteit plaats. Jan voelt zich ellendig. Tegen de wil van Rita gaat Rob toch met Pierrot naar de boksclub.

1729 - 29 oktober 1999

Rik wordt nog altijd vastgehouden en ook Thomas wordt nu aan de tand gevoeld. Peter is de achtervolging van Chris en Daniël meer dan beu. Het komt tot een gevecht.

1730 - 30 oktober 1999

De deuren van “De Bananja” gaan terug open. René maakt zich zorgen over het voorval met Peter en de twee sekteleden. Hij vraagt hierover een gesprek aan met Lits. Ook Monique valt bij de rechercheur binnen.

1731 - 1 november 1999
1732 - 2 november 1999
1733 - 3 november 1999

Guido organiseert een algemene vergadering. Waarover hij het zal hebben, houdt hij geheim. Het huis van Guy herinnert Monique voortdurend aan zijn overleden echtgenote. Thomas doet er dan nog een schep bovenop. Peter ontvangt bedreigingen.

1734 - 4 november 1999

De spanningen tussen Monique en Thomas monden uit in een fikse ruzie. Ook bij Van den Bossche Systems wordt er flink gekibbeld. Peter maakt zich echt zorgen wanneer Enrique nergens te vinden is.

1735 - 5 november 1999

Rob en Pierrot hebben het er ontzettend moeilijk mee dat Rita opnieuw naar de fles grijpt. Guido moet het rustig aan doen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan want hij moet de algemene vergadering voorbereiden. Er wacht Noortje een onaangename verrassing.

1736 - 6 november 1999

René probeert de brokken te lijmen. Er wordt flink gespeculeerd over de inhoud van de algemene vergadering, die door Guido belegd is. Nicky krijgt het bezoek van een oude vriend.

1737 - 8 november 1999

De algemene vergadering is het gespreksonderwerp van de dag. Guido maakt immers de toekomstige leiders van VDB Electronics bekend. Ook Thomas en Guy hebben grote plannen.

1738 - 9 november 1999

Brenda volgt de raad van Bart op en ze gaat solliciteren. Pierrot heeft het moeilijk met het gedrag van zijn mama en hij zoekt steun bij nonkel Walter. Peter is als de dood voor wat hem nog allemaal te wachten staat.

1739 - 10 november 1999

Peter uit zware beschuldigingen aan het adres van Lits en Janssens. Brenda krijgt een aantrekkelijk voorstel van Marthe. Zuster Ernestine probeert met Rita een gesprek aan te knopen. Nele ziet het niet zitten dat Jan op een feestdag gaat werken.

1740 - 11 november 1999

Guido doet Els een aanlokkelijk voorstel. Henk kan zijn jaloezie niet verbergen. Ernestine maakt zich zorgen om Rita. Bart gaat akkoord dat Brenda voor een tijdje bij haar moeder intrekt. Guy doet zaken met Joop Populier.

1741 - 12 november 1999

Trudy krijgt het bezoek van René en Thomas. Guy start met een experiment. Veronique maakt Herwig duidelijk dat ze niet met zich laat sollen. Rita is op haar tenen getrapt. Bart meent een oplossing te hebben gevonden voor het appartement. Els krijgt de procureur over de vloer.

1742 - 13 november 1999

Monique, Brenda, Nele en Els plannen een snoepreisje naar Gozo. De graaf is niet te spreken over het geschenk dat Trudy van René heeft gekregen. Rita heeft het gevoel dat Rob en Pierrot tegen haar samenspannen. Walter en Ernestine bezoeken de vicaris in het ziekenhuis.

1743 - 15 november 1999

Thomas onderneemt een nieuwe poging om een wig te drijven tussen Guy en Monique. De komst van Dirk Dekkers maakt Henk woedend. René stoort zich aan het feit dat Trudy en Thomas elkaars gezelschap blijven opzoeken. Anna maakt zich zorgen over Pierrot.

1744 - 16 november 1999

Peter en Jolien vertrekken naar Malta. De vicaris stelt het beter. Merel is op haar hoede voor de goede bedoelingen van Jan. Ten huize Bart is de stemming bedrukt. Jan is niet te spreken over de roddels die René over hem de wereld instuurt.

1745 - 17 november 1999

Jan is boos op René omdat die geruchten over hem heeft verspreid. Bart vertrekt vandaag naar Boston. Veronique en Herwig verschillen van mening over de collectie. Guy, Monique en Thomas klinken op het succes van de ingreep. Rita geeft Rob de schuld van haar drankprobleem.

1746 - 18 november 1999

Jolien en Peter verblijven nog altijd op het bloemeneiland Malta, waar de spanningen tussen de twee oplopen. Veronique doet haar beklag bij Els, maar zij voelt niet mee. Brenda krijgt telefoon uit Amerika. Rechercheur Lits is op zoek naar de sekteleden.

1747 - 19 november 1999

Brenda waarschuwt Merel voor René. Peter verblijft nog altijd op Malta, waar hij een afspraak heeft met Joe. Herwig probeert Veronique te overtuigen zijn beleid te volgen. Rechercheur Lits vermoedt dat de sekteleden naar Malta zijn vertrokken. De ruzie tussen Jolien en Peter loopt uit de hand.

1748 - 20 november 1999

Veronique krijgt totaal onverwacht bezoek. De vicaris mag het ziekenhuis verlaten. Nu de vrouwen volop plannen maken voor de reis naar Gozo, loopt Jan er wat verloren bij. Dirk Dekkers kan het niet laten om kritiek te geven op Henk.

1749 - 22 november 1999

In “De Lork” wordt het succes van de benefiet gevierd. René heeft Merel uitgenodigd voor een etentje. Rik geeft Monique, Els, Nele en Brenda raad in verband met hun fietstocht. Er komt maar geen einde aan de vete tussen Jan en René.

1750 - 23 november 1999

Herwig heeft een verrassing voor Veronique. Jan stoort zich aan de uitspraken van Thomas. Peter en Femke worden op Malta achtervolgd. Het verjaardagsfeestje van Rik loopt uit de hand.

1751 - 24 november 1999

Brenda wordt verteerd door schuldgevoelens. Peter wordt belaagd door Chris en Daniël. Véronique en Henk krijgen in “De Lork” het gezelschap van Henk en Nicky. Een goedbedoelde verzoeningspoging van Herwig draait verkeerd uit. René nodigt Trudy, Merel en Jolien uit voor een etentje.

1752 - 25 november 1999

Vandaag vertrekken Brenda, Els, Nele en Monique naar Gozo. Joe wacht hen in de luchthaven op. Op Malta is er ingebroken in het Van den Bossche-filiaal. Het komt tot een dramatisch hoogtepunt in het hotel, waar Peter verblijft.

1753 - 26 november 1999

Femke is overstuur door wat er gebeurd is en ze duikt met Peter onder. Anna doet Guido een voorstel. Brenda wordt nog altijd verteerd door schuldgevoelens en ze schrijft Bart een brief. Ondertussen genieten de andere vrouwen met volle teugen van hun vakantie.

1754 - 27 november 1999

Maarten en Leentje profiteren van de afwezigheid van hun mama en ze zetten het appartement op stelten. Jolien praat met Veronique over haar relatie met Peter. Anna betrapt Jan in een vervelende situatie.

1755 - 29 november 1999

De graaf vraagt Thomas om raad in verband met zijn testament. René en Veronique krijgen in “De Lork” het gezelschap van Jef Lits. Monique ergert zich blauw aan de houding van Nele. Veronique is in de wolken over Herwig.

1756 - 30 november 1999

Els, Brenda, Nele en Monique maken een fietstocht. De spanningen lopen op en het komt tot een woordenwisseling met Nele. René krijgt opnieuw het bezoek van rechercheurs Lits en Janssens. De graaf overweegt om het kasteel te verkopen. Als Els, Brenda en Monique in het hotel aankomen, kunnen ze Nele nergens vinden.

1757 - 1 december 1999

Nele wordt nog altijd vermist. Joe begint een zoekactie. Ondertussen komt zij op de boerderij van Anton op krachten. Jan krijgt het slechte nieuws van René te horen en hij wil onmiddellijk naar Gozo afreizen.

1758 - 2 december 1999

Maarten en Leentje zijn dolgelukkig nu hun mama eindelijk weer thuis is. René begrijpt niet waarom rechercheurs Lits en Janssens hem lastig blijven vallen. Brenda krijgt goed en slecht nieuws. Thomas is in de buurt om haar te troosten.

1759 - 3 december 1999

Rechercheur Jef Lits brengt Els op de hoogte van de ontwikkelingen op Malta. Walter bereidt zijn uitstap naar Brussel voor. Ook Jan, Nele en de kinderen maken plannen om het huwelijk van kroonprins Filip en jonkvrouw Mathilde bij te wonen. Brenda laat zich opnieuw door Thomas verleiden.

1760 - 4 december 1999

Brenda wordt verteerd door schuldgevoelens. Anna en Albert zitten voor de buis gekluisterd voor het huwelijk van kroonprins Filip en jonkvrouw Mathilde. Ondertussen bevindt Jan zich met zijn gezinnetje in Brussel, waar ze proberen een glimp op te vangen van het adellijke bruidspaar.

1761 - 6 december 1999

Leentje is vandaag jarig. Tijdens haar eerste dag als office manager krijgt Brenda het bezoek van Thomas. Jolien en Merel raden Jan aan een uitzendkracht in dienst te nemen. Op Malta worden Peter en Femke nog steeds achtervolgd door Chris en Daniël.

1762 - 7 december 1999

Chris en Daniël bedreigen Peter en Femke. Thomas probeert Trudy te overtuigen om het kasteel te verkopen. Jan maakt zich sterk dat hij een modelsecretaresse zal vinden. Monique krijgt het bezoek van de aannemer. Merel en Jolien beramen een plan.

1763 - 8 december 1999

Peter en Femke zijn op de vlucht voor Chris en Daniël. Ze brengen Guido op de hoogte en hij reist meteen af naar Malta. Brenda heeft een secretaresse voor Jan gevonden. Monique stelt het gedrag van de aannemer niet op prijs.

1764 - 9 december 1999

Jan is verbaasd wanneer zijn nieuwe secretaresse haar opwachting maakt. Rechercheurs Lits en Janssens zijn Salomon op het spoor. Thomas is met het verkeerde been uit bed gestapt. Els en Veronique brengen Albert op de hoogte over de problemen op Malta. Ondertussen is Guido op het eiland aangekomen. Joe waarschuwt Peter voor de politie.

1765 - 10 december 1999

Rechercheurs Lits en Janssens ondervragen Salomon. Jan is niet te spreken over zijn nieuwe secretaresse Erika. Monique leert de aannemer een lesje.

1766 - 11 december 1999

Rechercheurs Lits en Janssens hebben een probleem met de vrijlating van Salomon. De aannemer van Monique start ‘operatie charme’. Guy brengt opvallend veel tijd door bij Els. Herwig en Veronique bereiden de opening van de nieuwe zaak voor.

1767 - 13 december 1999

Joe en Guido bereiden de vluchtroute voor. Ze worden achtervolgd en geschaduwd door Chris en Daniël, de aanhangers van sekteleider Salomon. Tijdens de fiësta komt het tot een dramatisch hoogtepunt.

1768 - 14 december 1999

Peter wordt overmand door verdriet. Bovendien wordt hij verdacht van de moord op de visser. De procureur brengt Els op de hoogte van de tragische gebeurtenissen op Malta.

1769 - 15 december 1999

Alle Van den Bossches zijn ondertussen op de hoogte van het drama, dat zich op Malta heeft afgespeeld. Iedereen reageert verbijsterd. Ook de onzekerheid over het lot van Peter en Femke blijft.

1770 - 16 december 1999

Op Malta zitten Peter en Femke opgesloten op hun hotelkamer. Ondertussen wacht de familie Van den Bossche op nieuws. De spanning stijgt.

1771 - 17 december 1999
1772 - 18 december 1999
1773 - 20 december 1999
1774 - 21 december 1999
1775 - 22 december 1999
1776 - 23 december 1999
1777 - 24 december 1999
1778 - 25 december 1999
1779 - 27 december 1999
1780 - 28 december 1999
1781 - 29 december 1999

Maarten heeft heimwee. Els wacht gespannen op een bericht uit Malta. De familie Van den Bossche reageert opgelucht op het positieve nieuws van rechercheur Jef Lits.

1782 - 30 december 1999

Herwig is jaloers. Nicky stort bij Monique haar hart uit over het gedrag van Henk. Rob doet Els een voorstel omtrent het peterschap van de kinderen. Trudy maakt plannen voor oudejaarsavond.

1783 - 31 december 1999

Rechercheur Lits brengt bij de procureur verslag uit over de gebeurtenissen op Malta. Ondanks de trieste stemming maken de Van den Bossches toch plannen voor oudejaarsavond. René doet ten huize Els een verrassende ontdekking.

1784 - 1 januari 2000

Ten huize Anna en Albert leest Maarten een zeer ontroerende nieuwjaarsbrief voor. Brenda en Hannah brengen nieuwjaar door bij de graaf en de gravin. Peter ziet er tegenop om naar huis te gaan.

1785 - 3 januari 2000

Vandaag wordt het lichaam van Guido gerepatrieerd. Op de luchthaven wordt Peter onmiddellijk meegenomen door de procureur. Anna neemt op een ontroerende manier afscheid van haar zoon. Ook Bart keert naar België terug voor de begrafenis van Guido.

1786 - 4 januari 2000

Peter wordt geconfronteerd met sekteleider Salomon. De begrafenisplechtigheid van Guido wordt georganiseerd. Sinds zijn terugkeer uit Amerika is Bart bijzonder stil en teruggetrokken.

1787 - 5 januari 2000

Brenda krijgt van haar werkgever de toestemming om met Bart op vakantie te vertrekken. Anna is vastbesloten om naar de begrafenis van Guido te gaan. Guy maakt zich zorgen over haar gezondheid. Bart is verbitterd.

1788 - 6 januari 2000

Vandaag wordt Guido Van den Bossche naar zijn laatste rustplaats begeleid. Voor de hele familie Van den Bossche is het een zeer emotionele dag, maar in het bijzonder voor Anna en Els. In haar verdriet vindt de familie troost in de grote opkomst van naaste vrienden, verre kennissen en oude bekenden. Zelfs de regering stuurt een afgevaardigde. Tijdens een aangrijpende toespraak lauwert Herman De Croo het zakelijke talent van Guido Van den Bossche en riddert hem postuum.

1789 - 7 januari 2000

Mieke en Leonardo duiken op tijdens de begrafenis van Guido. Na de plechtigheid volgt een emotioneel weerzien met de vele vrienden. Walter houdt in “De Lork” een ontroerende toespraak. Bart krijgt een aanbod.

1790 - 8 januari 2000

Jim Lucas probeert Bart te overhalen om in Amerika te gaan werken. Anna zit diep in de put na de begrafenis van Guido. Voor haar heeft het leven geen zin meer.

1791 - 10 januari 2000

Trudy heeft met Bart en Brenda een afspraak in “De Lork”. Rita neemt de zorg van Anna op zich. Monique leidt Mieke en Leonardo in haar nieuwe huis rond. In de “Bananja” vindt een hereniging tussen oude vrienden plaats.

1792 - 11 januari 2000

Herwig brengt de nacht door bij Véronique. Monique neemt het niet dat Guy meer tijd doorbrengt bij Els dan bij haar. De Van den Bossches hebben een vergadering over de opvolging van Guido.

1793 - 12 januari 2000

Jan legt er zich bij neer dat zijn zoon niet de opvolger van Guido wordt. Peter laat onmiddellijk voelen dat hij nu de baas is op kantoor. René nodigt Merel uit voor een etentje. Rechercheurs Lits en Janssens ondervragen Salomon.

1794 - 13 januari 2000

Vandaag vertrekken Bart en Brenda naar Canada. Tussen Véronique en Herwig slaat de vonk eindelijk over. Merel is in de wolken over haar verloving met René en bouwt een feestje in de “Bananja”. Els en Guy proberen hun gevoelens voor elkaar te onderdrukken.

1795 - 14 januari 2000

Thomas nodigt de graaf en de gravin uit om de verkoop van het kasteel te vieren. Bart heeft het nog altijd moeilijk met het verraad van Brenda. Mieke en Leonardo keren vandaag naar Brazilië terug.

1796 - 15 januari 2000

Bart heeft spijt van zijn uitval tegen Brenda. Ernestine krijgt slecht nieuws. René speelt een smerig spelletje met Merel. Femke heeft met haar vader een discussie over het huis.

1797 - 17 januari 2000

Peter doet zijn uiterste best om het beleid van VDB Electronics onder de knie te krijgen. Bart en Brenda leven zich uit op de pistes in Canada. Balencourt bereidt met Salomon het proces voor. Rechercheurs Lits en Janssens tonen opvallend veel interesse voor de ring van Merel.

1798 - 18 januari 2000

Rechercheurs Lits en Janssens pikken de draad van het onderzoek tegen René weer op. Tijdens een tochtje met de quad ontwricht Bart zijn schouder. Zal hij hulp vinden voor de nacht valt?

1799 - 19 januari 2000

Bart heeft verschrikkelijk veel pijn in zijn schouder. Brenda maakt zich ongerust. Sinds ze weet dat de ring een fortuin waard is, durft Merel het sieraad niet meer dragen. Rechercheurs Lits en Janssens proberen uit te zoeken hoe René het juweel heeft kunnen betalen.

1800 - 20 januari 2000

Brenda stort haar hart uit bij Catherine. Jan informeert bij Guy naar de gezondheidstoestand van zijn moeder. Missotten is niet langer betrokken bij het onderzoek naar Salomon. Merel vertelt René dat ze de ring naar waarde heeft laten schatten.

1801 - 21 januari 2000
Laatste aflevering met Wim Van de Velde (Bart).

Bart vertrekt naar Boston. Brenda blijft alleen achter in Canada. De familie is onthutst over de getroffen maatregelen tegen de procureur. Ook rechercheurs Lits en Janssens zijn aangeslagen.

1802 - 22 januari 2000

Alle kranten berichten over het ontslag van de procureur. Peter is doodsbang om fouten te maken. Femke ontvangt een duur geschenk.

1803 - 24 januari 2000

Bij haar terugkeer uit Canada zoekt Brenda meteen haar moeder op. Ze heeft belangrijk nieuws over haar huwelijk. Rita laat zich weer eens van haar slechtste kant zien. Voor Rob is de maat vol. Rita zoekt Walter op en neemt hem in vertrouwen over haar grootste angst, nl. dat Rob haar in de steek zal laten.

1804 - 25 januari 2000

Rita en Rob praten over hun huwelijksproblemen. Catherine verstopt haar interesse voor Herwig niet en daar heeft Veronique het moeilijk mee. Thomas overhaalt Trudy om hem 20 miljoen frank te lenen zodat hij aandelen van VdB Electronics kan kopen.

1805 - 26 januari 2000

Brenda kan Monique niet langer uit de weg gaan. Toch durft ze haar schoonmoeder niet te vertellen dat haar huwelijk op de klippen is gelopen. Catherine Missotten zorgt voor opschudding in “De Lork” als ze onthult dat de relatie van Bart en Brenda voltooid verleden tijd is.

1806 - 27 januari 2000

Rita ziet het allemaal niet meer zitten en ze stort haar hart uit bij Ernestine. Alle familieleden zijn op de hoogte van de scheiding tussen Bart en Brenda. Monique probeert in te praten op haar ex-schoondochter.

1807 - 28 januari 2000

Peter krijgt hoe langer hoe meer tegenkanting. Jan wil het verhaal van de scheiding van zijn zoon zelf vernemen en hij probeert Bart te bereiken. Henk maakt zich sterk een grote deal te kunnen sluiten.

1808 - 29 januari 2000

Rita heeft spijt van haar gedrag en voor de zoveelste keer belooft ze om van de drank af te blijven. Trudy probeert Brenda te troosten. Maarten praat zijn mond voorbij wanneer hij met zijn ouders op bezoek is bij oma Anna.

1809 - 31 januari 2000

Brenda licht Anna en Albert zelf in over haar huwelijksproblemen. Guy heeft een verrassing voor Monique. Catherine slooft zich uit om Herwig te charmeren en dat zint Veronique niet.

1810 - 1 februari 2000

Henk overbluft Peter met het miljardencontract dat hij in de wacht heeft gesleept. Ook Jan heeft met Peter een ei te pellen. Rechercheurs Lits en Janssens bijten zich weer vast in de zaak van de verdwenen miljoenen van Didier De Kunst. Er moet een nieuwe algemeen directeur komen bij Van den Bossche Electronics. Veronique schuift Herwig naar voren, maar Els heeft iemand anders op het oog. Anna wil het verhaal van de breuk tussen Bart en Brenda van haar kleinzoon zelf horen.

1811 - 2 februari 2000

Peter beseft dat hij op zijn tellen moet passen om niet uitgerangeerd te worden. Thomas kan opnieuw aandelen kopen in Van den Bossche Electronics. Rita verwaarloost haar gezin. Anna besluit Brenda aan te pakken wanneer blijkt dat Bart van plan is om na zijn studies in Amerika te blijven.

1812 - 3 februari 2000

Walter en Albert moeten Anna in allerijl naar het ziekenhuis overbrengen. Ze alarmeren meteen Jan en Nele. René waarschuwt Peter dat hij zijn kansen als algemeen directeur aan het verknoeien is. Monique brengt haar ex-man op de hoogte van haar huwelijksplannen. Merel verklapt aan rechercheur Janssens dat René naar het buitenland wil vertrekken. Veronique, Els en Jan hebben slecht nieuws voor Peter.

1813 - 4 februari 2000

Peter is door Veronique, Els en Jan gevraagd om op te stappen als algemeen directeur. Er staan vier kandidaten te trappelen om Peter op te volgen. Vooral Henk steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken en hij dreigt met maatregelen als hij de job niet krijgt. Thomas vertelt aan Trudy dat hij met haar geld aandelen in Van den Bossche Electronics heeft gekocht. René vertrekt naar Andorra, maar hij wordt geschaduwd.

1814 - 5 februari 2000

Femke verwijt haar vader dat hij haar niet op de hoogte heeft gebracht van zijn huwelijksplannen. De reis van Guy en Monique komt trouwens in het gedrang want Anna moet mogelijk onder het mes. Veronique ontdekt dat Herwig opnieuw contact heeft gezocht met Catherine.

1815 - 7 februari 2000

Anna’s ingreep kan niet langer worden uitgesteld. Guy wil zelf opereren en stelt Monique voor om zonder hem naar Mexico te vertrekken. Rita kan de onzekerheid rond Anna’s toestand niet meer aan en ze zoekt troost in de drank. Thomas koopt de aandelen van de baron over. René is terug uit Andorra.

1816 - 8 februari 2000

Guy heeft geen goed nieuws voor de familie Van den Bossche. De operatie heeft immers aan het licht gebracht dat Anna’s hart zwakker is dan werd vermoed. Monique komt in Mexico aan en wordt meteen bestolen. Haar humeur zakt helemaal onder nul als ze verneemt dat Guy nog altijd in België is. Ze laat zich troosten door de charmante Antonio. René heeft een peperdure verrassing voor Merel.

1817 - 9 februari 2000

Anna is aan de beterhand, waardoor Guy eindelijk naar Mexico kan reizen. Monique heeft ondertussen haar draai gevonden en daar heeft de charmante Antonio alles mee te maken. René wordt geconfronteerd met de foto’s die rechercheur Janssens in Andorra gemaakt heeft. Koen Lamoen stelt Brenda voor om een avondje te gaan stappen.

1818 - 10 februari 2000

René weet dat Merel haar mond heeft voorbijgepraat bij de politie. Hij is woedend en maakt een einde aan hun relatie. Merel gaat nog een stap verder en vraagt bij het interimkantoor haar overplaatsing aan. Albert betrapt Rita op drinken. Er wacht Guy een koele ontvangst in Mexico. Herwig heeft nog altijd een boontje voor Catherine Missotten en daar heeft Veronique het zeer moeilijk mee.

1819 - 11 februari 2000

Monique heeft zich bedacht en wil niet langer met Guy trouwen. René stort zijn hart uit bij Els, maar zwijgt wijselijk over de ondervraging van Lits en Janssens. De rechercheurs werken hun plan verder uit en zetten een val op voor René. Thomas versterkt zijn positie nog met de aankoop van aandelen in het Van den Bossche-filiaal op Malta. Cathérine Missotten maakt er geen geheim van dat ze een relatie wil met Herwig.

1820 - 12 februari 2000

De aanhouding van René is het gespreksonderwerp van de dag. Rita maakt in een dronken bui een scène ten huize Jan. Rechercheurs Lits en Janssens smullen zonder dat ze het weten van een space-cake. Het effect blijft niet uit en beiden zijn high wanneer Peter en Femke hun opwachting maken op het politiebureau.

1821 - 14 februari 2000

Monique en Guy zijn terug uit Mexico. Peter en Femke zijn verrast als blijkt dat de trouwpartij niet is doorgegaan. Thomas licht Monique in over de aanhouding van René en vertelt er meteen bij dat de miljoenen van Didier terecht zijn. Peter voelt zich sinds de dood van zijn vader een vreemde in zijn eigen huis en hij krijgt hierover ruzie met Els. Koen Lamoen gaat met Brenda iets drinken in “De Bananja”.

1822 - 15 februari 2000

De graaf en de gravin moeten binnen de drie maanden hun kasteel ontruimen. Het nieuws komt zeer hard aan en drijft de graaf tot een wanhoopspoging. Vincent nodigt Els uit voor een weekendje Kempen. Tussen Brenda en Thomas lopen de spanningen op. De voorbereidingen voor de algemene vergadering zijn volop aan de gang. Henk doet zeer geheimzinnig en komt nauwelijks nog naar het FAIC.

1823 - 16 februari 2000

Trudy stelt Thomas een ultimatum: of hij zorgt ervoor dat haar grootouders in het kasteel kunnen blijven wonen of ze wil hem nooit meer zien. Volgens Guy moet Anna een ruilhart krijgen, maar door haar leeftijd komt ze niet in aanmerking voor een transplantatie.

1824 - 17 februari 2000

Els en Vincent vertrekken naar de Kempen. In hetzelfde hotel checken Peter en Femke in. De raadkamer verlengt de aanhouding van René met een maand. Secretaresse Tinne Huysmans begint aan haar eerste werkdag bij Van den Bossche Electronics.

1825 - 18 februari 2000

Els is overstuur wanneer ze verneemt dat de aanhouding van haar broer met een maand verlengd is. In het hotel in de Kempen stelt Peter zich zeer onaangenaam op en hij werkt Els en Vincent op de zenuwen. Het hek is helemaal van de dam als ook Catherine en Herwig in het hotel opduiken.

1826 - 19 februari 2000

Veronique voelt er veel voor om Herwig de deur te wijzen, maar ze laat zich weer inpalmen. Thomas vertelt aan zijn vader dat hij zich kandidaat stelt voor de baan van algemeen directeur. Anna wordt uit het ziekenhuis ontslagen. Monique vindt dat Jan moet weten hoe erg het met zijn moeder is gesteld. Trudy ontdekt dat Thomas en Brenda zich tot elkaar aangetrokken voelen. Peter en Femke leggen hun ruzie bij.

1827 - 21 februari 2000

Jan maakt zich zorgen over de gezondheid van zijn moeder nu hij weet dat ze niet in aanmerking komt voor een ruilhart. Trudy is nog altijd boos op Thomas. Er bloeit iets moois tussen Els en Vincent. Henk breekt met Nicky als hij ontdekt dat zij zijn wagen gesaboteerd heeft. Monique heeft er een probleem mee dat Guy steeds vaker het gezelschap opzoekt van Els.

1828 - 22 februari 2000

Thomas maakt zijn opwachting tijdens de algemene vergadering. Hij verrast alle aanwezigen met zijn indrukwekkend aandelenpakket. Jan informeert zich over harttransplantaties. René en Bertje werken elkaar op de zenuwen.

1829 - 23 februari 2000

Tijdens de algemene vergadering wordt Thomas verkozen tot algemeen directeur. Vincent wordt de nieuwe afgevaardigde beheerder. Femke is razend als ze dit verneemt. Nele vindt dat Jan er tussenuit moet en ze spreekt haar spaargeld aan. Catherine zoekt Herwig op.

1830 - 24 februari 2000

Veronique is woedend als ze verneemt dat Catherine op bezoek is geweest. Guy vertelt Albert de waarheid over Anna’s gezondheid. In “De Bananja” komt het tot een gevecht tussen Thomas en Koen.

1831 - 25 februari 2000
1832 - 26 februari 2000

Véronique is woedend omdat Herwig haar in de steek heeft gelaten en ze gaat hem bij Catherine zoeken. Uit pure frustratie slaat ze een beeldje aan diggelen. Brenda vertelt Elke over de magie tussen haar en Thomas. Jan is boos omdat zijn moeder niet in aanmerking komt voor een ruilhart en oefent druk uit op Guy. Peter en Rita reageren zeer emotioneel als ze vernemen hoe erg het met Anna is gesteld. René biedt Bertje zijn woning aan.

1833 - 28 februari 2000
1834 - 29 februari 2000
1835 - 1 maart 2000
Eerste aflevering met Els Meeus (Sarah).

Peter kan Veronique nog net op tijd voor een aanstormende trein wegtrekken. Jan licht zijn echtgenote in over de mislukte zelfmoordpoging van Veronique. Bertje is triestig omdat hij nog niet uit de gevangenis weg mag. Maarten vangt het gesprek op en verklapt alles aan zijn oma. Sarah De Kunst maakt voor het eerst sedert lang weer haar opwachting.

1836 - 2 maart 2000

Anna is opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. Guy vreest het ergste. Sarah wordt opgevangen door Monique en door Thomas. Elke vraagt Brenda om goed na te denken over haar relatie met Thomas. Veronique zakt weg in een depressie. Nele overweegt om het reisje naar Disneyland Parijs uit te stellen...

1837 - 3 maart 2000

Brenda is van streek als ze verneemt dat Koen haar halfbroer is en ze confronteert haar vader met dit schokkende nieuws. Sarah blijkt een drugsverslaafde te zijn en ze hoopt haar dagelijkse dosis van Peter te krijgen. Anna weet dat ze zonder ruilhart ten dode is opgeschreven. Ze verliest alle hoop en vraagt om thuis te mogen sterven. Thomas betrapt Peter en Sarah in een compromitterende houding. Hij licht onmiddellijk zijn zus Femke in.

1838 - 4 maart 2000

Vincent belooft Els om met Catherine te praten. Brenda zit thuis tussen twee vuren. Ze vraagt ook aan Koen wat hij van haar verwacht. Thomas beweert dat hij Sarah aan drugs kan helpen. Anna mag het ziekenhuis verlaten. Guy staat in tweestrijd. Leentje en Maarten vangen een gesprek op tussen Jan en Nele en ontdekken zo dat er plannen waren om naar Disneyland te reizen.

1839 - 6 maart 2000

Guy voelt zich schuldig omdat hij Anna's naam bovenaan de transplantatielijst heeft gezet. Thomas probeert het vertrouwen van Sarah te winnen. Koen doet zijn uiterste best om bij Marthe op een goed blaadje te komen...

1840 - 7 maart 2000

Guy worstelt met zijn geweten. Enrique mag een paar dagen in Yerseke gaan logeren. Vincent beseft zeer goed dat Catherine een echt serpent kan zijn en hij zoekt Veronique op...

1841 - 8 maart 2000

Enrique en Pierrot hebben het naar hun zin in Yerseke. Maarten en Leentje nemen afscheid van Anna. De kinderen vertrekken morgen op weekend. René vraagt aan Els of ze Bert aan werk kan helpen...

1842 - 9 maart 2000

Anna ondergaat verschillende onderzoeken als voorbereiding op de transplantatie. Zij heeft echter flink wat twijfels over de operatie. Koen en Brenda verrassen iedereen met het nieuws dat ze eigenlijk broer en zus zijn. Ondertussen is Monique er allesbehalve mee opgezet dat Catherine haar uiterste best doet om Guy te imponeren.

1843 - 10 maart 2000
1844 - 11 maart 2000
1845 - 13 maart 2000
1846 - 14 maart 2000

Anna moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis: er is een ruilhart gevonden. Er duiken echter problemen op met het transport van het ruilhart. Walter probeert Rita tot rede te brengen.

1847 - 15 maart 2000
1848 - 16 maart 2000
1849 - 17 maart 2000
1850 - 18 maart 2000
1851 - 20 maart 2000
1852 - 21 maart 2000
1853 - 22 maart 2000
1854 - 23 maart 2000
1855 - 24 maart 2000
1856 - 25 maart 2000
1857 - 27 maart 2000
1858 - 28 maart 2000
1859 - 29 maart 2000
1860 - 30 maart 2000
1861 - 31 maart 2000
1862 - 1 april 2000
1863 - 3 april 2000

Femke vindt dat Peter Els niet correct heeft behandeld en ze dreigt ermee het huwelijk af te blazen. Trudy en Koen hebben ruzie. Hij vindt dat hun relatie te serieus wordt ervaren door de graaf en de gravin en bovendien wil hij niet aanzien worden voor een fortuinjager. Bertje vraagt aan Nele om samen te gaan winkelen. Rita vindt dat Rob en Pierrot beter af zijn zonder haar.

1864 - 4 april 2000
1865 - 5 april 2000

Bertje heeft tijdens het shoppen met Nele al zijn geld uitgegeven en is nu verplicht Rene om een bijbaantje te vragen. Guy vraagt Catherine afstand te houden en Monique met rust te laten. Rita zit vol goede voornemens maar het drankmonster blijkt sterker. Celestine heeft er nu genoeg van. Trudy en Koen ten slotte storten allebei hun hart uit bij Brenda.

1866 - 6 april 2000
1867 - 7 april 2000
1868 - 8 april 2000
1869 - 10 april 2000
1870 - 11 april 2000
1871 - 12 april 2000
1872 - 13 april 2000
1873 - 14 april 2000
1874 - 15 april 2000
1875 - 17 april 2000
1876 - 18 april 2000
1877 - 19 april 2000
1878 - 20 april 2000
1879 - 21 april 2000
1880 - 22 april 2000
1881 - 24 april 2000
1882 - 25 april 2000
1883 - 26 april 2000
1884 - 27 april 2000
1885 - 28 april 2000

Vandaag valt de uitspraak van het proces. Monique stort haar hart uit bij Jan. Zij vreest dat Brenda en Thomas er alles aan doen om Hannah van haar weg te houden.

1886 - 29 april 2000
1887 - 1 mei 2000
1888 - 2 mei 2000
1889 - 3 mei 2000

Bertje en René zijn verplicht om al de gedupeerden te vergoeden. Anders zal Cathérine de twee aangeven. Femke heeft een hoop angsten en twijfels. Ze praat erover met Walter. Albert weigert naar de dokter te gaan, tot Nele er korte metten mee maakt en hem verplicht om te gaan. Twee inspecteurs gaan bij Peter langs. Elke wil weten of René een relatie heeft met Catherine. Ze vraagt het hem op de man af. Heel de familie Van den Bossche krijgt voortdurend geheimzinnige telefoontjes.

1890 - 4 mei 2000
1891 - 5 mei 2000
1892 - 6 mei 2000
1893 - 8 mei 2000

Leentje en Pierrot doen vandaag hun communie. Thomas probeert Veronique te overtuigen naar Italië te vertrekken. Het dagje uit met de kinderen eindigt met een fikse ruzie. Femke heeft het akelige vermoeden dat ze achtervolgd wordt.

1894 - 9 mei 2000

Els roept de hulp in van Guy in verband met Femke. Walter krijgt een aangetekend schrijven van het bisdom. Catherine heeft slecht nieuws voor Koen en Trudy. Rita en Nele slagen er maar niet in hun meningsverschillen uit te praten. Thomas probeert Brenda te overtuigen de aandelen van Bart te vragen om de toekomst van Hannah veilig te stellen.

1895 - 10 mei 2000
1896 - 11 mei 2000
1897 - 12 mei 2000
1898 - 13 mei 2000
1899 - 15 mei 2000
1900 - 16 mei 2000

Het nieuws dat Veronique haar aandelen aan Thomas heeft verkocht, slaat bij iedereen in als een bom.Brenda overweegt om afwezig te blijven op het trouwfeest. Rob vraagt Brenda om werk. Anna laat Nele de ketting zien die ze aan Femke wil geven. Nele is jaloers en reageert haar frustraties af op haar echtgenoot.

1901 - 17 mei 2000
1902 - 18 mei 2000

Vandaag worden Femke en Peter in de echt verbonden. Ten huize Els wordt een nepbom afgeleverd. Rechercheurs Lits en Janssens nemen de bedreiging ernstig. De kerk wordt grondig onderzocht, waardoor de plechtigheid met meer dan een uur vertraging begint. Een ongewenste bezoeker dreigt de huwelijksceremonie in de war te sturen.

1903 - 19 mei 2000
1904 - 20 mei 2000
1905 - 22 mei 2000
1906 - 23 mei 2000
1907 - 24 mei 2000
1908 - 25 mei 2000
1909 - 26 mei 2000
1910 - 27 mei 2000
1911 - 29 mei 2000
1912 - 30 mei 2000
1913 - 31 mei 2000

De hele familie Van den Bossche haalt opgelucht adem wanneer de anonieme beller eindelijk ontmaskerd wordt. Ondertussen zijn Peter en Femke ook terug van hun huwelijksreis. Brenda doet Thomas een aanzoek. Veronique, Jan en Peter bespreken de uitnodiging die op de cassette te horen is.

1914 - 1 juni 2000
1915 - 2 juni 2000

Vincent wordt ingelicht over de cassettes. Brenda brengt Koen op de hoogte over haar trouwplannen. Nele is er niet over te spreken dat Jan wil ingaan op de uitnodiging, die op de cassette staat. Peter en Vincent bespreken met Lits en Janssens de boodschap...

1916 - 3 juni 2000

Sarah is van slag als ze verneemt dat Brenda en Thomas trouwplannen hebben. Rechercheurs Lits en Janssens bereiden het bezoek van de Van den Bossches aan het kasteel voor. Rik laat Herman en Ingrid duidelijk verstaan dat hij er moeite mee heeft dat ze het Bierhuis zullen overnemen. Anna weet sinds vandaag dat Femke een miskraam heeft gehad...

1917 - 5 juni 2000

Peter, Veronique, Jan en Rita vertrekken naar het kasteel. Onderweg worden ze bedreigd en in een limousine weggebracht. Els, Femke, Rob en Vincent volgen de gebeurtenissen vanop het thuisfront. Rechercheurs Lits en Janssens zetten de achtervolging in, maar raken het spoor kwijt...

1918 - 6 juni 2000

Peter, Veronique, Jan en Rita worden opgesloten in het kasteel en geconfronteerd met hun verleden. Voor het thuisfront wordt de spanning stilaan ondraaglijk. Rechercheurs Lits en Janssens zetten ondertussen hun zoektocht verder. Zullen ze de Van den Bossches uit de handen van Salomon kunnen redden?...

Weekinhouden

Onderstaande inhouden zijn gecombineerd met beschikbare foto's.

1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688
1689 1690 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700
1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712
1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724
1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736
1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748
1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760
1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772
1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784
1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796
1797 1798 1799 1800 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808
1809 1810 1811 1812 1813 1814 1815 1816 1817 1818 1819 1820
1821 1822 1823 1824 1825 1826 1827 1828 1829 1830 1831 1832
1833 1834 1835 1836 1837 1838 1839 1840 1841 1842 1843 1844
1845 1846 1847 1848 1849 1850 1851 1852 1853 1854 1855 1856
1857 1858 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 1868
1869 1870 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 1878 1879 1880
1881 1882 1883 1884 1885 1886 1887 1888 1889 1890 1891 1892
1893 1894 1895 1896 1897 1898 1899 1900 1901 1902 1903 1904
1905 1906 1907 1908 1909 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916
1917 1918

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.