FANDOM


Seizoen 18

Veerle is volledig verlamd en vraagt euthanasie aan


Inhoud

Tijdens de seizoensfinale van het 17de seizoen valt Veerle Suys enkele meters naar beneden in een grot. Ze is verlamd en zal nooit meer kunnen lopen.

Veerle is samen met Bjorn en zijn vrienden Maarten, Pierrot, Leen, Evy en Caro op vakantie in de Ardennen. Ze stuiten daar perongeluk op een drugslab waardoor ze moeten vluchten. Veerle vlucht samen met Leen en Caro een grot binnen maar het is er veel gladder dan verwacht. Veerle valt enkele meters naar beneden en kan zich niet meer bewegen...

Aan het begin van het 18de seizoen wordt duidelijk dat Veerle verlamd is en nooit meer zal kunnen lopen. Ze verblijft in het Algemeen Ziekenhuis. Veerle ziet het leven niet meer zitten want ze wil niet heel haar leven verlamd zijn. Ze vraagt euthansie aan, sterk tegen de zin van haar ouders. Uiteindelijk wordt de euthanasie goedgekeurd en stapt Veerle uit het leven.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.