FANDOM


Vorige Relaties: Veronique en Victor

Seizoen 21 - 22

Veronique Van den Bossche werd tijdens het 21ste seizoen lid van de Raad van Bestuur van het Algemeen Ziekenhuis. Op deze manier leert ze dokter Victor Praet beter kennen. De twee lijken perfect bij elkaar te passen en ze starten een relatie. Veronique hoopt dat Victor het goed met haar familie kan vinden, maar aanvankelijk zijn Victor en Marie-Rose niet de beste vrienden. Victor vindt het dan ook vreemd dat Veronique nog steeds thuis woont en stelt voor om bij hem in te trekken. Veronique kan het niet gewoon worden in de woning van Victor, en wil liever thuis blijven wonen. 

Tijdens het 22ste seizoen gaat hun relatie stuk wanneer Victor verlamd geraakt en nooit meer zal kunnen lopen. Victor wil niet dat Veronique voor de rest van haar leven voor hem moet zorgen en hij maakt zelf een einde aan de relatie. De twee gaan wel als vrienden uit elkaar.

Foto's

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.