FANDOM


n.v.t. Editie 2013 Editie 2014


De resultaten van de finale zijn bekend gemaakt. De overtuigende winnaar van deze eerste 'Wie is jouw favoriete personage' is NIKO SCHUURMANS! Hij haalde maar liefst 73 stemmen. Op een mooie tweede plaats komt Mieke Van den Bossche te staan met 50 stemmen. Morgen vindt u hier een overzicht van alle kandidaten met hun aantal stemmen. 

Met de start van het nieuwe seizoen van Familie is het perfecte moment aangebroken om een wedstrijd te organiseren: Wie is jouw favoriete personage van familie?

Het idee is simpel, elke week posten wij hier 5 namen van personages die momenteel te zien zijn in de serie (of onlangs uit de serie verdwenen zijn). Je krijgt een week de kans om te stemmen op jouw favoriete personage uit de reeks. De drie personages met de meeste stemmen gaan verder naar de volgende ronde. We blijven verder spelen tot 1 personage overblijft en de ultieme favoriet blijkt te zijn. Elke week worden de 5 geselecteerde personages door loting gekozen.

In de sectie 'Opmerkingen' onderaan de pagina kan je vertellen voor welk personage je gekozen hebt en waarom dat personage je stem gekregen heeft

Finaleronde

De finaleronde van de wedstrijd loopt van vrijdag 20 september tot vrijdag 27 september 2013. Na deze ronde weten we wie de winnaar is van de wedstrijd.

Ronde 4

Het is tijd voor de vierde en voorlaatste ronde. Nog acht personages zijn in de running om het favoriete personage te worden. Er worden tegelijk twee rondes geopend met telkens vier personages. In elke ronde zullen er twee personages afvallen en zullen er twee doorgaan naar de finaleronde. Hierdoor zal de finale bestaan uit vier personages. 

Ronde 4 - 2

De tweede ronde van de vierde ronde liep van donderdag 12 september tot woensdag 18 september 2013. 

Ronde 4 - 1

De eerste ronde van de vierde ronde liep van donderdag 12 september tot woensdag 18 september 2013. 

Ronde 3

De derde ronde wordt extra spannend. Vanaf nu nemen telkens twee personages het tegen elkaar op en slechts één personage zal verder gaan naar ronde 4. Er worden opnieuw twee rondes per dag geopend en deze keer krijgen jullie extra veel tijd om te stemmen. Aan het einde van deze ronde zullen 7 personages rechtstreeks doorstoten en dan wordt er nog een extra ronde geopend om een 8ste personage te kiezen. 

Extra Ronde

Er zijn nu al 7 personages geselecteerd die rechtstreeks doorgaan naar de vierde ronde. We zoeken nu echter nog een achtste en laatste persoon die ook nog naar de volgende ronde mag gaan. Daarom krijgen alle personages die in de derde ronde afgevallen zijn, nog een laatste kans om door te stoten. Deze ronde loopt van maandag 9 september tot woensdag 11 september 2013. Het is nieuwkomer Zjef De Mulder die deze extra ronde won met 9 stemmen. 

Ronde 3 - 7

De zevende en tevens laatste ronde van de derde ronde loopt van donderdag 5 september tot maandag 9 september 2013.  Hieronder ziet u de resultaten van deze ronde:

Ronde 3 - 6

De zesde ronde van de derde ronde loopt van woensdag 4 september tot zondag 8 september 2013. Hieronder ziet u de resultaten van deze ronde:

Ronde 3 - 5

De vijfde ronde van de derde ronde loopt van woensdag 4 september tot zondag 8 september 2013. Hieronder ziet u de resultaten van deze ronde:

Ronde 3 - 4

De vierde ronde van de derde ronde loopt van dinsdag 3 september tot zaterdag 7 september 2013. Hieronder ziet u de resultaten van deze ronde:

Ronde 3 - 3

De derde ronde van de derde ronde loopt van dinsdag 3 september tot zaterdag 7 september 2013. Hieronder ziet u de resultaten van deze ronde:

Ronde 3 - 2

De tweede ronde van de derde ronde loopt van maandag 2 september tot vrijdag 6 september 2013.  Hieronder ziet u het resultaat van deze ronde:

Ronde 3 - 1

De eerste ronde van de derde ronde loopt van maandag 2 september tot vrijdag 6 september 2013. Hieronder ziet u het resultaat van deze ronde:

Ronde 2

De tweede ronde van de wedstrijd begint op maandag 26 augustus 2013. In deze ronde zullen de 27 geselecteerde personages (+ 1 extra winnaar) het tegen elkaar opnemen. Opnieuw worden er groepjes gemaakt, deze keer van vier personages. Slechts twee per groep zullen doorstoten naar de derde ronde. Elke dag zullen er twee rondes tegelijk geopend worden.

Ronde 2 - 7

De zevende en tevens laatste ronde van de tweede ronde loopt van donderdag 29 augustus tot zondag 1 september 2013. De volgende vier personages zijn aan de beurt:

Hier zijn de resultaten van deze ronde:

Ronde 2 - 6

De zesde ronde van de tweede ronde loopt van woensdag 28 augustus tot zaterdag 31 augustus 2013. De volgende vier personages zijn aan de beurt:

Hier zijn de resultaten van deze ronde:

Ronde 2 - 5

De vijfde ronde van de tweede ronde loopt van woensdag 28 augustus tot zaterdag 31 augustus 2013. De volgende vier personages zijn aan de beurt:

Hier zijn de resultaten van deze ronde:

Ronde 2 - 4

De vierde ronde van de tweede ronde loopt van dinsdag 27 augustus tot vrijdag 30 augustus 2013. De volgende vier personages zijn aan de beurt:

Dit zijn de resultaten van deze ronde:

Ronde 2 - 3

De derde ronde van de tweede ronde loopt van dinsdag 27 augustus tot vrijdag 30 augustus 2013. De volgende vier personages zijn aan de beurt:

Dit zijn de resultaten van deze ronde:

Ronde 2 - 2

De tweede ronde van de tweede ronde loopt van maandag 26 augustus tot donderdag 29 augustus 2013. De volgende vier personages zijn deze keer aan de beurt:

Dit zijn de resultaten van deze ronde:

Ronde 2 - 1

De eerste ronde van de tweede ronde loopt van maandag 26 augustus tot donderdag 29 augustus 2013. Deze keer worden vier personages losgelaten waarvan er slechts twee kunnen doorstoten naar de volgende ronde.

Dit zijn de resultaten van deze ronde:

Ronde 1

Ronde 1 - 9

De laatste ronde liep van woensdag 21 augustus 2013 tot zaterdag 24 augustus 2013. De nipte winnaar van deze ronde is Marie-Rose De Putter met 12 stemmen achter haar naam. Op de tweede plaats staat Arno Coppens met 11 stemmen. De derde plaats is voor nieuwkomer Zjef De Mulder met 7 stemmen.

Extra Ronde

De vijfde ronde is achter de rug maar zowel Albert Thielens als Mathias Moelaert hadden 4 stemmen in deze ronde en dat zorgde voor een gelijkstand. Slechts één van deze personages kan verder naar de volgende ronde. Het was uiteindelijk Mathias die deze ronde gewonnen heeft waardoor we afscheid moeten nemen van Albert.

Ronde 1 - 8

De achtste ronde liep van dinsdag 20 augustus tot vrijdag 23 augustus 2013. De winnaar van deze ronde is Hannah Van den Bossche met 13 stemmen. Een gedeelte tweede plaats is voor Jan Van den Bossche en Jelle Van den Bossche. Beide personages haalden 8 stemmen. In totaal hebben 31 personen op hun favoriete personage gestemd.

Ronde 1 - 7

De zevende ronde liep van maandag 19 augustus tot donderdag 22 augustus 2013. De overduidelijke winnaar is Niko Schuurmans met een monsterscore van 27 stemmen. Op de tweede plaats komt Leen Van den Bossche te staan met 7 stemmen. De derde plaats is voor Victor Praet. In totaal hebben 40 personen op hun favoriete personage gestemd.

Ronde 1 - 6

De zesde ronde liep an zondag 18 augustus tot woensdag 21 augustus 2013. De winnaar van deze ronde is Peter Van den Bossche met 21 stemmen. De tweede plaats is voor Linda Desmet met 9 stemmen. 3 stemmen waren voldoende voor Elias om de derde plaats te bemachtigen. In totaal hebben 34 mensen gestemd.

Ronde 1 - 5

De vijfde ronde liep van zaterdag 17 augustus tot dinsdag 20 augustus 2013. De overduidelijke winnaar is Veronique Van den Bossche met 17 stemmen. Louise Van den Bossche strandt op de tweede plaats met 8 stemmen. Zowel Albert Thielens als Mathias Moelaert komen op de derde plaats te staan met 4 stemmen, waardoor er een extra ronde in het leven wordt geroepen. Mathias won uiteindelijk deze extra ronde.

Ronde 1 - 4

De vierde ronde liep van vrijdag 16 augustus tot maandag 19 augustus 2013. De winnaar van deze ronde is Mieke Van den Bossche met 18 stemmen. Gevolgd door Guido Van den Bossche met 14 stemmen en Liesbeth Pauwels met 4 stemmen. In totaal hebben 37 personen gestemd.

Ronde 1 - 3

De derde ronde liep van donderdag 15 augustus tot zondag 18 augustus 2013. De winnaar van deze ronde is Charlotte Kennis gevolgd door Anna Dierckx en Bart Van den Bossche. In totaal hebben 34 personen voor hun favoriete personage gestemd. <p>

Ronde 1 - 2

De tweede ronde liep van woensdag 14 augustus tot 17 augustus 2013. Trudy Tack de Rixart de Waremme won overduidelijk met maar liefst 23 stemmen. Op een gedeeltelijke tweede plaats staan Nathalie De Bie en Caroline De Meester met 4 stemmen. In totaal hebben 37 personen gestemd.

Ronde 1 - 1

De eerste ronde liep van dinsdag 13 augustus tot vrijdag 16 augustus 2013. In totaal hebben 36 personen gestemd op hun favoriete personage. Hieronder ziet u de uitslag. Evy Hermans won deze ronde nipt met 11 stemmen, gevolgd door Rita Van den Bossche met 10 stemmen. Op de derde plaats komt Benny Coppens te staan met 7 stemmen.Start a Discussion Discussions about Wie is jouw favoriete personage?