FANDOM


Editie 2013 Editie 2014 Editie 2015


Ontdek hier wat Mieke er zelf van vindt

Na wekenlang stemmen op je favoriete personages, is de uitslag nu bekend. MIEKE VAN DEN BOSSCHE heeft deze editie gewonnen. In totaal kreeg ze 104 stemmen, verdeeld over vier rondes en tijdes de finale bleek zij op de populairste te zijn. Op de tweede plaats staat deze keer ZJEF DE MULDER met in totaal 94 stemmen. De derde plaats is voor ex-winnaar NIKO SCHUURMANS die eveneens 94 stemmen haalde, maar op de derde plaats eindigt omdat Zjef tijdens de finale meer stemmen kreeg. 

De rest van de top 10 ziet er zo uit:

4: HANNAH VAN DEN BOSSCHE (81 stemmen)

5: LIESBETH PAUWELS (57 stemmen)

6: TRUDY TACK DE RIXART DE WAREMME (57 stemmen)

7: LEEN VAN DEN BOSSCHE (54 stemmen)

8: BENNY  COPPENS (47 stemmen)

9: EVY HERMANS (45 stemmen)

10: PETER VAN DEN BOSSCHE (44 stemme)

Finale

De eindstreep is in zicht. Er zijn nog zes personages in de running voor de titel van 'Favoriete Personage 2014'. Er kan echter maar één winnaar zijn. Je krijgt tijd om te stemmen op jouw favoriete personage tot zondagmiddag 12u. Daarna kennen we de top 3 en natuurlijk de winnaar. 

Halve Finale

Er zijn nog 16 personages die strijden voor de titel van 'Favoriete Personage 2014'. In deze halve finale zijn er twee rondes met telkens achts personages. De drie personages met de meeste stemmen uit elke ronde, gaan door naar de finale. In de finale strijden de ZES overblijvers voor de titel. De eerste ronde van de halve finale start vrijdag. 

Ronde 2

Je krijgt tot woensdagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende acht personages. De drie personages met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde, terwijl de overige personages afvallen.

Ronde 1

Je krijgt tot zondagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende acht personages. De drie personages met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde, terwijl de overige personages afvallen.

Ronde 2

De tweede ronde start woensdag. De 27 overgebleven personages hieronder strijden verder voor de titel van 'Favoriete Personage'. Er zullen opnieuw negen rondes zijn, waarin telkens drie personages het tegen elkaar opnemen. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de derde ronde. Alle personages die op de tweede plaats eindigen strijden in een extra ronde, en van die negen personages zullen er nog eens vijf doorgaan naar de volgende ronde. De personages die op de derde plaats eindigen ten slotte, stijden ook nog eens in een extra ronde voor de laatste twee plaatsen in de derde ronde. 

Extra ronde 2

De volgende negen personages kwamen steeds op de derde en laatste plaats te staan. Jullie krijgen tot donderdagavond 22u de tijd om te stemmen op je favoriete personage uit de lijst. De TWEE personages met de meeste stemmen gaan alsnog door naar de volgende ronde. De andere zeven personages vallen definitief af.

Extra ronde 1

De volgende negen personages kwamen steeds op de tweede plaats te staan. Jullie krijgen tot donderdagavond 22u de tijd om te stemmen op je favoriete personage uit de lijst. De VIJF personages met de meeste stemmen, gaan alsnog door naar de volgende ronde. De andere vier personages vallen definitief af.

Ronde 9

Je krijgt tot zondagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde.

Ronde 8

Je krijgt tot vrijdagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde. 

Ronde 7

Je krijgt tot woensdagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde.

Ronde 6

Je krijgt tot maandagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde.

Ronde 5

Je krijgt tot zaterdagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde.Ronde 4

Je krijgt tot donderdagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde.

Ronde 3

Je krijgt tot dinsdagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde. Leen won deze ronde met 25 stemmen. June (13) en Maarten (11) gaan naar de extra rondes. 

Ronde 2

Je krijgt tot zondagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde. Evy Hermans won deze ronde met 26 stemmen. Rudi (5) en Benny (13) strijden nog verder voor de overige plaatsen

Ronde 1

Je krijgt tot vrijdagavond 22u de tijd om te stemmen op de volgende drie personages. Het personage met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de volgende ronde. De overige twee personages strijden in een extra ronde. 

Hannah won deze ronde met 19 stemmen en gaat dus door naar de volgende ronde. Maar ook Veronique (16) en Jan (6) maken nog een kans in de extra rondes.

Ronde 1

Extra Ronde 2

Door een klein foutje werd er een extra ronde vergeten. Je kan nog tot dinsdagavond stemmen voor Louise of Jelle hieronder.

Extra Ronde

De volgende personages behaalden gelijkstand tijdens de vorige rondes. Slechts 1 per stemming kan nog naar de volgende ronde doorgaan. Stefanie, Maarten en Charlotte stoten door naar de volgende ronde. Marie-Rose, Albert, Bert en Cédric vallen af.
Ronde 1 - 9 (laatste ronde)

De negende en laatste ronde van ronde 1 loopt van maandag 14 juli tot woensdag 16 juli 2014. De drie personages met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Rudi en Leen wonnen deze ronde met alletwee 20 stemmen. Charlotte en Cédric stranden samen op de derde plaats met 13 stemmen. Gail (3) valt af. 

Ronde 1 - 8

De achtste ronde loopt van zaterdag 12 juli tot maandag 14 juli 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Arno won deze ronde met 15 stemmen, gevolgd door Mathias met 13 stemmen. Louise en Jelle hebben alletwee 12 stemmen waardoor er een extra ronde zal worden geopend. Andreas (4) valt af.

Ronde 1 - 7

De zevende ronde loopt van donderdag 10 juli tot zaterdag 12 juli 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Evy won deze ronde met 18 stemmen en Guido strandde op de tweede plaats met 15 stemmen. Maarten en Bert hebben alletwee 12 stemmen waardoor er een extra ronde geopend zal worden. Patrick (5) valt af. 

Ronde 1 - 6

De zesde ronde loopt van dinsdag 8 juli tot donderdag 10 juli 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Zjef wint deze ronde overtuigend met 35 stemmen, gevolgd door Veronique met 12 stemmen en June met 7 stemmen. Greet (0) en Dirk (2) vallen af. 

Ronde 1 - 5

De vijfde ronde loopt van zondag 6 juli tot dinsdag 8 juli 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Het was een spannende strijd tussen vier personages, maar het is uiteindelijk Liesbeth geworden die gewonnen is met 18 stemmen. De tweede plaats is Rita met 17 stemmen en de derde plaats voor Thomas/Bas met 16 stemmen. We nemen afscheid van Linda (12) en Danny (3). 

Ronde 1 - 4

De vierde ronde loopt van vrijdag 4 juli tot zondag 6 juli 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Benny won nipt deze wedstrijd met 24 stemmen, gevolgd door Elise met 22 stemmen en Trudy met 14 stemmen. Roos (4) en Bart (3) vallen af.

Ronde 1 - 3

De derde ronde loopt van woensdag 2 juli tot vrijdag 4 juli 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Hannah won deze ronde met 38 stemmen, gevolgd door Delphine met 20 stemmen en Jan met 10 stemmen. Pierrot (2) en Elias (0) vallen af. 

Ronde 1 - 2

De tweede ronde loopt van maandag 30 juni tot woensdag 2 juli 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Mieke won deze ronde met 41 stemmen, gevolgd door Peter met 17 stemmen en Anna met 9 stemmen. Deze drie personages gaan dus naar de volgende ronde. Justin (3) en Nathalie (1) vallen af. 

Ronde 1 - 1

De eerste ronde van Ronde 1 loopt van zaterdag 28 juni tot maandag 30 juni 2014. De drie personages met de hoogste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Niko won deze ronde met 47 stemmen, gevolgd door Agnes met 12 stemmen. Marie-Rose, Albert en Stefanie stranden alledrie op de derde plaats, waardoor er een extra ronde geopend zal worden om te bepalen welke twee personages nog afvallen. Deze extra ronde zal aan het einde van Ronde 1 plaatsvinden.  

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.