Fandom

Familie Wiki

Willy De Clippeleire

2,826pages on
this wiki
Add New Page
Comments0 Share
† Willy De Clippeleire
Seizoenen 123456 Willy
Eerste verschijning Aflevering 2 - 31 december 1991
Laatste verschijning Aflevering 1000 - 30 september 1996
Gespeeld door Hans Van Cauwenberghe


Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Vorige Nevenpersonages
Algemene InformatieVerhaallijnenTrivia

Algemene Informatie

Willy De Clippeleire is een nevenpersonage dat van 31 december 1991 tot en met 30 september 1996 vertolkt wordt door Hans Van Cauwenberghe. Hij overleed buiten beeld tijdens het 6de seizoen.

Verhaallijnen

Familie199192

Willy was een goede vriend van Peter Van den Bossche, Jean-Pierre en Bruno Van Assche. Samen met hen is hij lid van 'De bende van Cartouche'. De bendeleden zijn vaste stamgasten in café Het Vissershuis. Willy had lange tijd een relatie met Manou Van Steen. Uiteindelijk stierf hij buiten beeld na een auto-ongeval in het buitenland.

Trivia

  • Het personage is indertijd uit de reeks geschreven om na de tijdsprong van januari 1997 ruimte te maken voor nieuwe gezichten. Om diezelfde reden liepen in die periode ook de verhaallijnen van andere jongeren, zoals Jean-Pierre en Bruno Van Assche, ten einde.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.