FANDOM


Wout
Seizoenen 2627 ProfielWout2017
Eerste verschijning Aflevering 5813 - 28 oktober 2016
Gespeeld door Vincent-Laurens Seys
Huidig beroep Leerling middelbaar onderwijs
Huidige partner Louise Van den Bossche
Kinderen -
Ouders Onbekend
Huidige categorie Huidige Gastpersonages
Algemene InformatieFamilie en LiefdeslevenStudies en BeroepslevenVerhaallijnenGalerijFoto'sLees Meer

Algemene Informatie

Wout is een gastpersonage dat sinds 28 oktober 2016 vertolkt wordt door Vincent-Laurens Seys.

Familie en Liefdesleven

Het enige dat over Wouts familie is geweten, is dat hij geen broer heeft en zijn vader nog in leven is. In het najaar van 2016 begint Wout een relatie met Louise Van den Bossche. In 2017 zegt Louise 'dat ze niet alleen met Wouts vader wilt blijven wanneer Wout op school is'. Over het feit dat Wouts moeder eventueel overleden zou zijn, wordt tot op heden niets over verteld.

Studies en Beroepsleven

Wout zijn vader produceert ramen, maar Wout heeft geen interesse daarin. Hij denkt eraan om iets te gaan studeren met taal. Wouts hobby is voetballen.

Verhaallijnen

S26 afl5813 042
S26 afl5817 052
Familie 5838 001
Familie 5858 007

Wout en Louise gaan naar dezelfde middelbare school. Louise is verliefd op hem en samen met andere vrienden gaan ze tijdens de herfstvakantie naar de Ardennen. Wanneer Peter te horen krijgt dat Louise en Wout een koppel zijn, wil hij de jongen eerst ontmoeten voor ze samen naar de Ardennen gaan. Wout gaat akkoord en komt op bezoek bij Trudy om iedereen te leren kennen. Wout probeert de spanning te breken met een beetje humor en dat kan Trudy wel smaken. Ook Peter is uiteindelijk overtuigd en na het etentje vertrekken Louise en Wout meteen op vakantie.

Louise mag van Peter en Trudy op weekend gaan met haar crush Wout nadat hij bij hen thuis kennis is komen maken. Wanneer Louise terug thuis aankomt, merkt Trudy op dat haar dochter niet in haar normale doen is en alarmeert Peter. Louise biecht aan Hanne op dat haar eerste keer seks met Wout nogal misging, omdat beiden nog geen ervaring hadden. Wout stelt zijn liefje voor om hun weekendje Ardennen achter zich te laten en opnieuw te beginnen.

Op een avond probeert Wout weg te glippen uit het huis van Trudy, omdat hij stiekem bij Louise op de kamer was. Hij wordt echter betrapt door Faroud, die denkt dat Wout een indringer is en hem hard aanpakt. Trudy en Peter besluiten Louise hiervoor te straffen en ze geven haar huisarrest. Wanneer de familie Van den Bossche een groot feest geeft voor Anna Dierckx, krijgt Louise de toestemming van Trudy om ook Wout mee te vragen.

Louise is jaloers omdat Wout ook naar andere meisjes kijkt en hier zeer licht over gaat. Louise probeert hem op haar beurt jaloers te maken door duidelijk te maken dat ze Niko Schuurmans een mooie man vindt. Wout maakt zijn lief al snel duidelijk dat ze zich geen zorgen moet maken, omdat hij nog nooit zoveel van iemand gehouden heeft als van haar. Bovendien stoort het Wout helemaal niet dat Louise een oogje zou hebben op Niko, vooral omdat Wout meer geïnteresseerd is in Niko's eigen bierbrouwsels.

Wanneer Louise de beslissing maakt om samen met haar mama en Bart naar de Verenigde Staten te verhuizen, weet Wout niet hoe hij hierop moet reageren. Hij wil vooral Louise niet kwijtraken, maar toch laat hij de beslissing volledig bij haar. Peter wil zijn dochter absoluut niet zien vertrekken en schakelt Wout hiervoor in. Hij heeft een goed gesprek met hem over de gevaren van een langeafstandsrelatie. Wout trekt zijn conclusies en maakt een einde aan zijn relatie me Louise, wat helemaal niet de bedoeling van Peter was. Wanneer Louise klaarstaat om te vertrekken, maakt Wout het nog op het nippertje goed en beslissen ze om hun relatie stand te laten houden.

Binnenkort

Galerij

Foto's

Lees Meer

  • Voor meer informatie over de relatie van Wout en Louise, zie hier

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.